بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۸ شهريور ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۷

خبر افزایش ۲۱ نفری تعداد نمایندگان مجلس کذب است

کد خبر : ۵۳۳۷۲
ایرنا: سید صولت مرتضوی افزود: در اجرای اصل ۶۴ قانون اساسی، لایحه افزایش ۲۰ نفری تعداد نمایندگان به مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است. 

وی ادامه داد: متاسفانه برخی پایگاه‌های اطلاع رسانی بدون دقت و مطالعه دقیق اعلام کرده‌اند که دولت در این لایحه اشتباه کرده و افزایش ۲۱ نفری را به مجلس پیشنهاد کرده است. 

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه در انتخابات سابق برای حوزه انتخابیه می‌اندوآب و شاهین دژ و تکاب ۲ نماینده انتخاب می‌شدند، خاطرنشان کرد: در ردیف دوم لایحه ارسالی، حوزه انتخابیه می‌اندوآب و شاهین دژ از حوزه انتخابیه تکاب استان آذربایجان غربی تفکیک شده و قرار است از هر حوزه یک نماینده جداگانه انتخاب شوند. 

رییس ستاد انتخابات کشور اظهار داشت: با این اقدام عملا تعداد نمایندگان در این حوزه‌های انتخابیه‌‌ همان ۲ نماینده خواهد بود فقط بصورت جداگانه انتخاب می‌شوند و افزایش نماینده‌ای در این حوزه نخواهیم داشت. 

مرتضوی با انتقاد از بی‌توجهی برخی سایت‌های خبری در ارائه اینگونه اخبار و تحلیل‌ها تصریح کرد: متاسفانه این سایت‌ها بدون مطالعه و حتی سئوال از مسئولان اشتباه خود را به حساب دولت می‌نویسند. 

وی با بیان اینکه ستاد انتخابات کشور پاسخگوی رسانه‌ها است، گفت: از رسانه‌های خبری و سایت‌ها می‌خواهیم قبل ازهر اظهارنظر و تصمیم گیری عجولانه‌ای از مجاری ذیربط سئوالات خود را مطرح و از خبرسازی غیرحرفه‌ای پرهیز نمایند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر