بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۲

گام دوم هدفمندی یارانه ها امسال اجرایی می شود/ ایران سال آینده در زمره صادركنندگان اصلی بنزین

کد خبر : ۵۸۸۰۲

رییس جمهوری در جمع پرشور مردم ورامین

گام دوم هدفمندی یارانه ها امسال اجرایی می شود/ ایران سال آینده در زمره صادركنندگان اصلی بنزین

تهران- رییس جمهوری با بیان این كه دولت در صدد است در دو سه گام دیگر همه یارانه ها را در اختیار مردم قرار دهد، گفت: ان شاء الله همین امسال گام دوم هدفمندی یارانه ها را اجرا می كنیم و حق مردم را به جیب آنها واریز می كنیم.

گام دوم هدفمندی یارانه ها امسال اجرایی می شود/ ایران سال آینده در زمره صادركنندگان اصلی بنزین

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه در ادامه برنامه های چهارمین سفر استانی دولت به استان تهران در جمع پرشور مردم ورامین در ورزشگاه تختی این شهر افزود: اعتقاد من این است و ان شاء الله به این سمت حركت می كنیم كه ظرف دو سه گام دیگر، همه یارانه ها را در اختیار مردم قرار بدهیم كه مردم خود در رابطه با حق خود تصمیم بگیرند و تجربه نشان داده است كه مردم بهتر تشخیص می دهند كه آن را چگونه هزینه كنند.

** هشدار به التهاب آفرینان

رییس قوه مجریه در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اقدامات عده ای در مخالفت با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها گفت: آنها با بهانه های گوناگون، جوسازی و تبلیغ می كردند تا ملت را از این كار بزرگ منصرف كنند.

رییس جمهوری با بیان این كه این عده تلاش كردند تا فضای كشور را ناامن و متلاطم جلوه دهند تصریح كرد: آنها می خواستند با ایجاد التهاب و نگرانی و برهم زدن ثبات اقتصاد كشور، به سوء استفاده پرداخته و جیب های خود را پر كنند و رفتارهای طبیعی اقتصادی مردم را دچار خدشه كنند و با دلال بازی به مردم ضربه بزنند.

احمدی نژاد با هشدار به التهاب آفرینان و شایعه پراكنان ادامه داد: از سوی دیگر، آنها در تلاش بوده اند كه مانع ادامه حركت، تكمیل طرح های تحولی و پیشرفت ملت ایران شوند.

رییس قوه مجریه ادامه داد: همه هوشیار باشند، بسیاری شایعه ها ساخته و پرداخته این گروه است، آنها به دنبال ایجاد تلاطم در بازار هستند اما به مردم اطمینان می دهم كه هیچ مشكلی نداریم و اگر در هر نقطه كشور مشكلی پیش آید مردم را در جریان می گذاریم و برای حل آن مشكل از مردم كمك خواهیم گرفت اما به لطف خدا هیچ مشكلی وجود ندارد.

وی خطاب به ملت ایران تاكید كرد: همه باید در مقابل این شایعات هوشیار باشیم، اتفاق خاصی نیفتاده و اقتصاد كشور با ثبات و آرام است.

رییس جمهوری با دعوت از مردم به هوشیاری در این زمینه خاطرنشان كرد: از ملت عزیز ایران استدعا دارم به این حرف ها توجه نكنند چرا كه ما زندگی معمول و با آرامش خودمان را داریم.

وی تاكید كرد: اگر خبر ویژه یا مشكلی بود اول كسی كه مردم را در جریان خواهد گذاشت خود دولت است.

رییس قوه مجریه با بیان اینكه در كشورهیچ چیز كم و كسر نیست و همه انبارها پر است، در خصوص ذخایر ارزی و طلا گفت: ذخایر ارزی ما آنقدر زیاد است كه در طول تاریخ چنین ذخایر ارزی در كشور وجود نداشته است.

وی ادامه داد: ذخایر طلای كشور هم هیچ گاه تا این حد زیاد نبوده است كه اگر حتی به آن اضافه هم نشود، تا 15 سال طلا برای مصرف كشور در اختیار داریم.

** تبدیل ایران به صادركننده عمده بنزین، دستاورد بزرگ هدفمندسازی یارانه ها

رییس جمهوری كه یك سال پس از آغاز اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها سخن می گفت، خاطرنشان كرد: هوشمندی و تعهد مردم در اجرای این قانون، باعث شد به دستاوردهای بزرگی دست یابیم.

وی صرفه جویی ناشی از اجرای این قانون در مصرف سوخت از جمله بنزین را به عنوان یكی از دستاوردهای مهم یادآور شد و گفت: ایران سال آینده در زمره صادركنندگان اصلی بنزین در جهان قرار می گیرد كه تمام درآمد آن را برای ملت و ساختن كشور صرف خواهیم كرد.

احمدی نژاد تصریح كرد كه اگر قانون هدفمندسازی یارانه ها اجرا نمی شد، باید 15 میلیارد دلار از منابع كشور برای واردات بنزین به دیگر كشورها پرداخت می شد اما امروز این مبلغ در خدمت سازندگی كشور است و همچنین صادرات بنزین را نیز آغاز كرده ایم.

رییس قوه مجریه از كاهش فاصله طبقاتی در جامعه به عنوان دستاورد دیگر اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها نام برد و یادآور شد: جمعی از مردم به نیازهای اولیه محتاج بودند و در نقطه مقابل، افرادی 30 یا 40 برابر آنان از یارانه ها استفاده می كردند كه امروز مقداری فاصله ها كاهش یافته است.

وی ابراز امیدواری كرد كه با اجرای كامل قانون هدفمندسازی یارانه ها فاصله طبقاتی در كشور به حداقل برسد و هر كس حق خود را از یارانه ها در جیب خود داشته باشد.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود در جمع پرشور مردم ورامین گفت: امروز ساختن ایران بالاترین عمل صالح و انقلابی است.

وی متذكر شد كه همه همت دشمنان بر جلوگیری از ساختن و پیشرفت ایران است چرا كه آنها می خواهند مانع از شكوفا شدن تمام استعدادها و ظرفیت های ملت ایران شوند و اجازه ندهند تا ملت ایران از همه استعدادها و توانمندی های خود استفاده كند.

احمدی نژاد با یادآوری این كه دولت سال ها مطالعه و موانع بر سر راه پیشرفت ایران را شناسایی كرد، هدفمندی یارانه ها را در این راستا عنوان كرد و ادامه داد: دولت یك برنامه تحول اقتصادی در هفت سرفصل تهیه كرد و با جمع آوری نظرات كارشناسان، علما، متخصصان و باتجربه ها اجرای آن را آغاز كرد.

رییس جمهوری در ادامه وجود اسراف، مصرف فراوان، بی عدالتی، بهره وری، كیفیت پایین و فاصله طبقاتی بسیار بالا را از جمله شرایط اقتصاد كشور قبل از هدفمندی یارانه ها برشمرد و اجرای این قانون را در راستای اصلاح و جبران بخشی از این مشكلات عنوان كرد.

احمدی نژاد با یادآوری این كه پیش از اجرای این قانون، دولت خود یارانه ها را توزیع می كرد از برداشته شدن این محدودیت و مشاركت مردم در اقتصاد و هزینه كرد یارانه ها به عنوان 'مهمترین اتفاق' در فرایند هدفمندسازی یارانه ها یاد كرد.

رییس قوه مجریه یادآور شد: دولت پیش از این، یارانه ها را خود تقسیم می كرد اما پس از اجرای قانون خود را كنار كشید و حق هر كسی را در جیب خودش گذاشت تا هر ایرانی و هر خانواده خود تصمیم بگیرد تا پولش را چگونه خرج كند و پس از آن بود كه همت، هوشمندی و تعهد مردم باعث دستاوردهای بزرگ شد.

** ضرورت حركت انقلابی برای ریشه كنی بیكاری

رییس جمهوری در ادامه سخنان خود در جمع مردم ورامین، تاكید كرد: كارهای فراوانی باید انجام شود كه یكی از مهمترین آنها شكل گیری حركت انقلابی و جهشی برای ایجاد اشتغال و ریشه كن كردن بیكاری جوانان است.

احمدی نژاد با بیان این كه در مسیر اشتغالزایی، اقداماتی را باید دولت و كارهایی را نیز مردم انجام دهند، گفت: دولت باید پشتیبانی، تسهیلات بانكی و راهنمایی و دادن امكانات را انجام دهد تا همه با هم همراه با مردم برای ساختن و ساختن كشور تلاش كنیم تا با آباد كردن مزارع، كارخانه ها و دامداری ها برای جوانان ایجاد اشتغال شود.

رییس قوه مجریه اظهار داشت: هر كسی دلسوز كشور است امروز باید برای ساختن ایران اسلامی و ایجاد اشتغال تلاش كند.

** عملیات ساخت متروی ورامین و شهرهای اطراف آغاز می شود

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود درباره خواسته مردم شهرستان ورامین در زمینه بهره مندی از قطار شهری (مترو)، گفت وگوی خود با وزیر راه وشهرسازی در این زمینه را به اطلاع مردم منطقه رساند و گفت: مقرر شد كه عملیات ساخت مترو برای ورامین و شهرهای اطراف در سال 91 آغاز شود.

احمدی نژاد در جمع پرشور مردم ورامین در دور چهارم سفرهای استانی یادآور شد: خدا انسان را برای تعالی كمال و رسیدن به او خلق كرده و شهادت، نقطه اوج كمال است.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با یادآوری واقعه جانسوز عاشورا، كربلا را صحنه نمایش عبودیت مطلق امام حسین (ع) و یاران وی توصیف كرد و گفت: بریدن از همه امور هستی، تمایلات و خواسته ها و به خدا پیوستن اوج كمال است كه در حادثه كربلا به زیبایی به تصویر كشیده شد.

رییس جمهوری در ادامه سخنانش درباره واقعه عاشورا با یادآوری این كه امام حسین (ع) همه دار و ندارش را برای برپاداشتن توحید، عدالت و پرچم رسالت حضرت محمد (ص‌) نثار كرد، اظهار داشت: امام حسین (ع) با قطع رابطه از همه دنیا، درس آزادگی، عزت و كمال را به همه بشریت عرضه كرد.

احمدی نژاد خاطرنشان كرد: تا زمانی كه باب شهادت باز است باب ذلت و خواری بسته است و كسی كه آماده شهادت باشد هیچگاه لباس ذلت را نخواهد پوشید.

رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه گفت : باید سپاسگزار خداوند بود كه ملت ایران پیرو امام حسین (ع)، دانش آموز مكتب شهادت و پرچمدار عزت و مایه امید آزادگان جهان است.

رییس جمهوری در ادامه نقش آفرینی مردم شهرستان ورامین در پیروزی انقلاب اسلامی را یادآور شد و گفت: خدا را سپاسگزاریم كه در مقطعی از تاریخ ایران و انقلاب، مردم ورامین با پذیرش فرهنگ حسینی، سیاهی، ظلمت، حاكمیت فاسدها و مستكبران را در هم شكسته و راه آزادی و آزادگی را در برابر ملت ایران قرار دادند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر