دولت دهم از کیسه دولت های بعدی می بخشد
شکور اکبرنژاد، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در همین خصوص به خبرنگار شفاف گفت: عملکرد آتی دولت به وضوح مشخص نیست. طبق قانون، هدفمندی ها باید 5 ساله انجام می شد اما مشاهده می کنیم که دولت با بی برنامگی جلو می رود. این پول نقدی که بی حساب و کتاب به مردم داده می شود، در دولت های بعدی مشکلات اجتماعی عدیده ای را ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: در همین زمان حال هم با آغاز هدفمندی ها شاهد رکود و تورم در حوزه تولید هستیم. کارگرها تعدیل می شوند و به طبع، کار نیز تعطیل می شود. در این بین می آیند و پول چاپ می کنند که هیچ پشتوانه ای هم ندارد. راهی که الان داریم می رویم، همان راهی است که کشورهای دیگر آن را پیموده و به بن بست رسیده اند. آزموده را آزمودن خطاست. باید شیوه صحیحی را پیش گرفت.
اکبرنژاد درخصوص اجرا شدن یا نشدن هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: هدفمند کردن یارانه ها ایرادی ندارد و باید اجرا هم بشود، اما باید جوری باشد که در حد توان مردم باشد. باید تدابیری اندیشید و حساب و کتاب کرد.
به گزارش شفاف،این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص چرایی ثبت آمار غلط از طریق دولت خاطرنشان کرد: دولتی ها نمی خواهند در کشور شفاف سازی باشد. آمارهایی که می دهند ساختگی است. این عدم شفافیت ها است که موجب جا به جایی 3هزار میلیارد تومان می شود.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
