بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۰۷:۰۳
گفتگو با سعید مستشار، مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس:

بزرگ ترین رخداد نمایشگاهی صنعت مالی ایران پس فردا آغاز می شود

حضور تمامی شرکت های تأمین سرمایه، نهادهای مشاوره، سبدگردان و فعالان در ارایه خدمات نرم افزاری در کنار 17 بانک خصوصی و دولتی و نیز 21 شرکت ارایه دهنده خدمات بیمه ای در نمایشگاه امسال، در نوع خود بی نظیر بوده و حال آنکه برای اولین بار 13 شرکت از 10 کشور شامل مالزی، ترکیه، امارات، پاکستان، بلاروس، گرجستان، فرانسه، افغانستان و عربستان دارای غرفه نمایشگاهی می باشند.
کد خبر : ۶۵۶۱۷
ششمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه سه شنبه این هفته در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز و به مدت چهار روز میزبان سرمایه گذاران، کارگزاران و فعالان صنعت مالی کشور است.

به گزارش بورس نیوز نمایشگاه امسال به سبک و سیاقی متفاوت با سال های قبل و با چهره ای بین المللی خودنمایی کرده تا در سال حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی، بتواند منعکس کننده استعدادها و پیشرفت های بازار سرمایه کشور به جهانیان باشد.

در این راستا مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بورس و اوراق بهادار در گفتگو با بورس نیوز ضمن ارایه گزارشی از کم و کیف نمایشگاه ششم بازار سرمایه، از آن به عنوان بزرگ ترین رخداد نمایشگاهی در صنعت مالی کشور یاد کرد و افزود: برگزاری نمایشگاه امسال با سال های قبل دارای تفاوت های بسیاری بوده بطوریکه از مجموع شرکت ها و نهادهای فعال در صنایع بانکداری و بیمه و نیز مرتبط با بازار سرمایه، تعداد 251 شرکت در هشت سالن مجزا دارای غرفه نمایشگاهی بوده که این تعداد در مقایسه با سال قبل از رشد 70 درصدی برخوردار است.

سعید مستشار، حضور 80 درصدی کلیه شرکت های کارگزاری فعال کشور در نمایشگاه ششم بازار سرمایه را یادآور شد و گفت: این نمایشگاه در وسعتی بالغ بر 24 هزار متر مربع بر پا بوده و فضای مفیدی به متراژ 13 هزار و 500 متر مربع را اشغال می کند  که نسبت به پارسال رشد 80 درصدی را نشان می دهد.

وی هدف از برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه را معرفی صنعت مالی کشور عنوان کرد و افزود: بازار مالی ایران تنها با بلوغ سه ضلع بورس، بانک و بیمه می تواند به اهداف متعالی خود دست یابد و نمایشگاه بازار سرمایه فرصت خوبی برای برآورد فعالیت های صورت گرفته در این زمینه ها خواهد بود.

مجری برگزاری نمایشگاه بازار سرمایه در ادامه با اشاره به حضور گسترده نهادهای مالی و پولی کشور در نمایشگاه امسال، خاطر نشان کرد: حضور تمامی شرکت های تأمین سرمایه، نهادهای مشاوره، سبدگردان و فعالان در ارایه خدمات نرم افزاری در کنار 17 بانک خصوصی و دولتی و نیز 21 شرکت ارایه دهنده خدمات بیمه ای در نمایشگاه امسال، در نوع خود بی نظیر بوده و حال آنکه برای اولین بار 13 شرکت از 10 کشور شامل مالزی، ترکیه، امارات، پاکستان، بلاروس، گرجستان، فرانسه، افغانستان و عربستان دارای غرفه نمایشگاهی و در آن به معرفی بازارهای مالی خود به بازدید کنندگان خواهند پرداخت.

به گفته این مقام مسئول سالانه 30 نمایشگاه بین المللی در حوزه صنعت مالی برگزار می شود که نمایشگاه DKM آلمان با حضور 330 شرکت مختلف از جمله بزرگترین نمایشگاه های تخصصی به شمار می رود.

این میان نمایشگاه ششم بازار سرمایه به لحاظ تعداد شرکت ها در رتبه سوم و از منظر وسعت نمایشگاهی در جایگاه اول جهان ایستاده است.

مستشار، اطلاع رسانی وسیع به تمامی نهادهای مالی جهان و انتظار برای حضور گسترده بادید کنندگان از 20 کشور مختلف را از دیگر رویدادهای نمایشگاه ششم بورس، بانک و بیمه عنوان کرد و افزود: همسو با نمایشگاه امسال، چهارمین دوره آموزش بین المللی بازار سرمایه اسلامی طی امروز یکشنبه با حضور 40 نماینده از 11 کشور شامل اندونزی، ترکیه، سوریه، هند، عمان، پاکستان، افغانستان، بنگلادش، عربستان، سودان و ایران به مدت سه روز کاری برگزار و طی آن آخرین دستاوردها و مباحث مالی در اسلام به بحث و بررسی گذاشته می شود.

وی افزود: در راستای فرهنگ سازی و ارتقاء فرهنگ سهامدای در کشور، در نمایشگاه امسال بخش ویژه ای با نمایش 120 اثر از 60 کاریکاتوریست داخلی و خارجی از جمله ایران، انگلیس، نروژ، آلمان، اسپانیا، هلند، کانادا، سوییس، امارات، اندونزی، مالزی و هند شرکت داشته که به لحاظ هنری، رویدادی بی نظیر به شمار می رود.

در حوزه اطلاع رسانی نیز تبلیغات تلویزیونی و رادیویی در کنار استفاده از فضای خیابانی و مترو در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیر روابط عمومی سازمان بورس و اوارق بهادار برگزاری نمایشگاه ششم بازار سرمایه در کنار نمایشگاه کتاب، فرصت مناسبی برای اطلاع رسانی صنعت مالی ایران به تمامی اقشار جامعه داده بطوریکه سازمان بورس با ایجاد غرفه ای در نمایشگاه کتاب امسال نسبت به این رویداد عظیم اقدام به اطلاع رسانی کرده است.

وی برگزاری کارگاه آموزشی و نیزغرفه مجزای کودک و بورس برای ارایه و آموزش مفاهیم بورسی به بازدید کنندگان را نیز متذکر شده و گفت: سازمان بورس در حال برنامه ریزی در زمینه ایجاد و تبیین برنامه ای مدون با هدف تجلیل و ارزیابی رسانه های فعال در حوزه بازار سرمایه بوده که در نمایشگاه بعدی از آن رو نمایی خواهد شد.

گفتنی است ششمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه، 9 صبح روز سه شنبه 19 اردیبهشت ماه 90 با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس سازمان بورس و اواراق بهادار، رییس کل بانک مرکزی و رییس کل بیمه مرکزی ایران افتتاح و به مدت چهار روز ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر