بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۵

ماجرای "باغ گیلاس" و "مدرسه شهید مطهری"

کد خبر : ۶۵۸۶۹
رسانه‌ها در ایران، خواه ناخواه وجه مستقل خود را رنگ باخته می‌بینند و هر یک به سمت و سویی تمایل دارند.
البته هم‌اکنون سخن در زشت و زیبای این ویژگی نیست. از این پس می‌خواهیم هر صبح، گفته‌ها و ناگفته‌های روزنامه‌های صبح ایران را درباره رخدادهای 24 ساعت اخیر ایران بررسی کنیم تا هم جریان‌شناسی سیاسی روزنامه‌ها را در کشور بدانیم و هم این آشی را که هر روز شورتر می‌شود، کمی با هم، هم بزنیم.
یکشنبه بود که نتایج انتخابات فرانسه روشن شد و جز دو روزنامه‌ای که روز گذشته صفحه نخست خود را به پیروزی اولاند اختصاص داده بودند، بقیه امروز، سه‌شنبه را به بازتاب انتخابات فرانسه با چاشنی شکست سارکوزی اختصاص دادند.
روزنامه کیهان با تیتر «خداحافظ موسیو سارکوزی، «نه» بزرگ مردم فرانسه به آمریکا» شکست سارکوزی را جشن گرفت. این روزنامه نیاورده که مردم فرانسه با این «نه» به آمریکا، به چه چیزی «آری» گفتند که البته این موضوع هم در روزهای آینده به کمک نویسندگان آگاه این روزنامه مشخص و پرده از چهره اولاند نیز برداشته خواهد شد.
علاوه بر روزنامه کیهان، ده روزنامه دیگر نیز یکی از تیترهای صفحه نخست خود را به انتخابات فرانسه اختصاص دادند و با تیترهای چون اخراج سارکوزی از الیزه یا اولاند مستأجر جدید الیزه به بازتاب نتایج انتخابات فرانسه پرداختند.
نکته‌ای که در گزارش روزنامه‌ها هست، همانی بود که رفت. همه به نوعی به شکست سارکوزی ـ که متمایل به آمریکا بود ـ پرداخته‌اند و یا ترس رژیم صهیونیستی از الیزه سوسیالیست را دستمایه قرار داده و کسی از فردای روابط ایران و فرانسه در زمان اولاند سخنی به میان نیاورده است؛ این هم البته دیر نیست و اندکی که تب تمسخر سارکوزی پایان یابد، دیگران فرصت اندیشیدن به اولاند را هم خواهند یافت.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر