بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۵

کوچک زاده:قوچانی از سگ مرتضوی هم کمتر است!

کد خبر : ۶۵۹۸۹
 عصرایران: روز گذشته سالن غذاخوری مجلس شورای اسلامی، شاهد صحنه‌هایی زشت و زننده توسط یکی از نمایندگان و درگیری عجیب او با یک خبرنگار بود. 

 دیروز خبرنگار هفته نامه آسمان، در نمازخانه مجلس شورای اسلامی، به سراغ مهدی کوچک‌زاده - عضو جبهه پایداری - می‌رود و از او می‌خواهد وقتی برای مصاحبه اختصاص دهد. 
 
کوچک‌زاده در پاسخ می‌گوید که هفته نامه آسمان را نمی‌شناسد و خبرنگار یک نسخه از نشریه را برای بررسی به کوچک‌زاده می‌دهد. 

دقایقی بعد، این خبرنگار برای پرسیدن نتیجه سراغ کوچک‌زاده را می‌گیرد و او را در رستوران مجلس می‌یابد تا در حد یک کلمه که «آیا حاضر است در فرصتی دیگر با این نشریه گفت‌و‌گو کند؟»، از او جواب مثبت یا منفی بگیرد و بازگردد. 

به روایت شاهدان عینی که در رستوران مجلس حضور داشتند، کوچک‌زاده از خبرنگار می‌پرسد که «آسمان» متعلق به کیست؟ و خبرنگار جواب می‌دهد که محمد قوچانی - روزنامه نگار اصلاح طلب - آن را اداره می‌کند. 

در این لحظه، کوچک‌زاده شروع به پرخاشگری می‌کند و حرف‌های رکیکی را درباره قوچانی به کار می‌برد و نسبت به او فحاشی می‌کند. 

 خبرنگار به کوچک‌زاده می‌گوید که شما سر میز غذا هستید و درست نیست در حضور برکت خدا این گونه دهان به فحش باز کنی و حرمت نان و غذایی که می‌خوری را بشکنی. 
 
کوچک‌زاده با عصبانیت بیشتر جواب می‌دهد که به تو ربطی ندارد و خبرنگار را تهدید می‌کند که از مجلس بیرونش خواهد کرد. 
 
خبرنگار هم در برابر او کم نمی‌آورد و می‌گوید: اگر شما «بیرون بنداز» بودید، سعید مرتضوی را از دولت بیرون می‌انداختید. 
 
با این سخن خبرنگار، کوچک‌زاده از جایش بر می‌خیزد و در حالی که فریاد می‌کشید قوچانی از سگ مرتضوی هم کمتر است و [...]، با خبرنگار گلاویز شده و از وسط رستوران تا دم در، ضمن درگیری، او را با خشونت هل می‌دهد. 

کار که به اینجا می‌رسد، بقیه نمایندگان که با تعجب و حیرت رفتار زننده همکار خود را می‌دیدند، از جا بر می‌خیزند و به سمت آن دو می‌روند و نهایتاً خبرنگار را از دست کوچک‌زاده نجات می‌دهند!
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر