زیباکلام: مشایی به ایرانگرایی اعتقادی ندارد
زیباکلام در بخش دیگری از گفتگوی خود با بیان اینکه من الان می خواهم از آقای رحیم مشایی دفاع کنم، می گوید: مگر کسانی که می گویند ایران گرایی و پارسی گرایی و از فردوسی و کوروش صحبت می کنند، مگر همه آنها چند جلد کتاب به عنوان مانیفست دارند؟
وی می افزاید: آقای مشایی به ایران و ایران گرایی اعتقادی ندارد و اینها را از روی سیاست مطرح می کند، برای اینکه با این حرف ها و نام ها میان بسیاری از ایرانیان برای خودش محبوبیت و پایگاه ایجاد بکند.
این کارشناس مسائل سیاسی همچنین درباره علاقه احمدی نژاد به مشایی نیز با بیان اینکه ایران پر است از کسانی که نسبت به یک انسان دیگر احساس علاقه خاصی دارند، می گوید: خدا آقای چمران را رحمت کند. من نسبت به ایشان چنین حالتی داشتم. من این آدم را جدا از بحث های سیاسی قبول داشتم، به شکل اتوماتیک پشت این آدم می ایستادم و نماز می خواندم.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
