2شرط نتانیاهو برایتشکیل کشور فلسطین
بر اساس این گزارش نتانیاهو با این حرفها سعی کرد علت عدم دستیابی به صلح بین اسرائیل و فلسطینیان با وجود همه مذاکرات، کنفرانسها و تماسها را به گردن فلسطینیها بیاندازد و بر این اساس ادعا کرد که فلسطینیان 3 شرط را قرار دادهاند که مانع هر گونه دستیابی به توافق است و آن عبارت است از: پرونده قدس، حل مشکل آوارگان در اسرائیل و عقبنشینی اسرائیل تا پشت کمربند سبز.
وی همچنین مدعی شد که موضوع آوارگان فلسطینی مسئلهای مربوط به خانوادههایی است که به نسل سوم رسیده و آنها خواهان بازگشت به حیفا و تلآویو هستند و اگر تنها بحث روی کرانه باختری بود امکان حل مشکل وجود داشت.
نتانیاهو همچنین ادعا کرد که آماده است به فلسطینیان کشور اعطا کند اما به شرط آنکه این کشور خلع سلاح شده باشد و نیروهای اسرائیلی نیز در منطقه الاغوار حضور داشته باشند تا زمانیکه مشکل تبادل مناطق حل و فصل شده و مناطقی که فلسطینیان حق دستیابی به آنها در مقابل تخلیه شهرکها را دارند مشخص شود و این در حالی است که فلسطینیان حاضر نیستند چنین امتیازاتی بدهند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
