بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۱

صرافان فروشنده ارز شدند

کد خبر : ۷۷۷۸۵

گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از میدان فردوسی و چهارراه استانبول تهران حاکی است: بیشتر صرافان و فروشندگان سکه امروز ترجیح داده بودند که از تحولات رخ داده در بازار دور باشند، به همین دلیل برخی از بازاریان ، یا واحدهای صرافی خود را تعطیل کرده بودند و یا اینکه اگر هم فعالیت می‌کردند، تنها فروشنده ارز بودند.

بنابراین گزارش، البته فروشنده بودن صرف تنها معطوف به بازار ارز بود، چرا که صرافی‌ها سکه بهار آزادی را با 50 هزار تومان کمتر از قیمت فروش از مشتریان خریداری می‌کردند.

یکی از فروشندگان کنار خیابانی ارز و سکه در گفت‌وگو با فارس گفت: نرخ دلار و یورو از روز گذشته روند نزولی خود را آغاز کرده است و امروز صرافان نرخ دلار آمریکا را 3160 تومان اعلام می‌کنند.

وی افزود: صرافان امروز فقط فروشنده هستند و چون احتمال می‌دهند قیمت‌ها باز هم کاهش یابد ترجیح می‌دهند، از خرید دلار و یورو خودداری کنند.

*قیمت سکه حبابی نیست 

این فروشنده ارز و سکه در پاسخ به این سوال که چرا برخلاف دلار و یورو، سکه بهار آزادی خرید و فروش می‌شود، گفت: قیمت جهانی طلا در حال افزایش است، بنابراین با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت انواع سکه بهار آزادی حباب ندارد، فروشندگان طلا و سکه از خرید سکه ترسی ندارند.

وی ادامه داد: در بازار ارز شایعه شده است که چند نفر را نیز به خاطر اختلال در بازار دستگیر کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس، نرخ دلار آمریکا در بازار غیررسمی ارز 3100 تا 3160 تومان و نرخ یورو 3900 تومان بود.

بهای فروش سکه بهار آزادی یک میلیون و 200 هزار تومان، نیم‌سکه بهار آزادی 640 هزار تا 650 تومان و ربع سکه بهار آزادی 330 هزار تومان بود.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر