بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۱۰ آذر ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۱

خدا ما را لایق دانسته در عصر رهبر زندگی کنیم/ به رئيس‌جمهور مکتبي وفادار بمانيم

کد خبر : ۸۲۳۷۴
حجت‌الاسلام اديب‌يزدي گفت: کسب رضایت ولی فقیه بالا‌ترین «عبادت» است و خداوند ما را «لایق» دانسته که در عصر مقام معظم رهبري زندگی کنيم و بايد با اتحاد و کنارگذاشتن اختلافات به رئيس‌جمهور مکتبي و حزب‌اللهي که انتخاب کرده‌ايم وفادار بمانيم.

به گزارش انتخاب به نقل از  موج٬ ادیب یزدی در همایش بسیجیان سازمان تامین‌ اجتماعی با تأکيد بر اينکه پس از بررسي و جستجوي فراوان رئيس‌جمهوري مکتبي و حزب‌اللهي انتخاب شده است اظهار داشت: وفاداري و باقي ماندن بر پيمان به اين معني است که در برابر يکديگر حوصله به خرج دهيم و حرف خود را عوض نکنيم و بايد در اين رابطه حضرت ابوالفضل العباس (ع) را الگوي خود قرار دهيم. 

اديب يزدي کسب رضايت ولي فقيه را بالاترين عبادت دانست و گفت: امروز لبخند رضايت رهبر انقلاب لبخند صاحب‌الزمان (عج) است و آرامش روح ايشان رضايت حضرت زهرا (س) است. اديب‌يزدي با اشاره به همزماني هفته بسيج با ايام عزاداري سيدالشهداء گفت: بسيج قابل جداشدن از اهل بيت نيست و بسيج پرچم‌دار فرهنگ ائمه معصومين و سيدالشهداست. اديب يزدي وفاداري و تبعيت از ولايت را مهمترين ويژگي بسيج برشمرد و گفت: مقام معظم رهبري نيز مهمترين ويژگي حضرت ابوالفضل العباس (ع) را وفاداري ايشان مي‌دانند. وي اظهار داشت: وقتي مقام معظم رهبري مي فرمايند که مجلس سئوال را پس بگيرد ديگر جاي چون و چرا و مصلحت‌انديشي نيست و اگر نمي‌توانيد عذرخواهي کنيد و شايستگي و شهامت عذرخواهي نداريد حداقل روي حرف ايشان حرف نزنيد. 

وي تبعيت از مولا را بسيار ارزشمند دانست و ادامه داد: خداوند ما را لايق دانست که در عصر رهبري زندگي مي‌کنيم که بسياري از اقوام و ملل در طول تاريخ آرزو داشتند که چنين رهبري داشته باشند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر