"وغدیر" در آذر ماه
این شرکت که در برآورد سبد سهام خود با افزایش پنج هزار و 83 میلیارد و 109 میلیون و 700 هزار تومانی در ارزش سبد سهامش نسبت به بهای تمام شده روبرو بوده در آذر ماه بیش از 49 میلیارد تومان در سهام شرکت های خارج از بورس (99 درصد در سهام شرکت سرمایه گذاری اعتضاد غدیر) و نزدیک به 7 و نیم میلیارد تومان در سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس سرمایه گذاری کرده است.
"وغدیر" در یک ماهه گذشته از واگذاری بخشی از سبد سهامش مبلغی در حدود 20 میلیارد و 140 میلیون تومان سود کسب کرده که 84 درصد آن مربوط به واگذاری سهام شرکت گسترش نفت و گاز پارسیان بوده است.
گفتنی است شرکت سرمایه گذاری غدیر در پیش بینی سال مالی منتهی به آذر 91 براساس عملکرد 9 ماهه با سرمایه هزار و 200 میلیارد تومان برای هر سهم مبلغ 1222 ریال و با سرمایه هزارو 600 میلیارد تومان برای هر سهم مبلغ 917 ریال عایدی خالص در نظر گرفته که تصمیم دارد 400 ریال از آن را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
