بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۷

عضو كمیسیون امنیت ملی : احمدی نژاد به دنبال مهندسی انتخابات است

کد خبر : ۸۸۸۸۰
عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: احمدی نژاد آمده بود در راهپیمایی 22 بهمن با رمز انتخاباتی جریان دولت كه "زنده باد بهار" است انتخابات را مهندسی كند.

ابراهیم آقا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در رابطه با صحبت‌های احمدی نژاد در راهپیمایی روز 22 بهمن ماه گفت:احمدی‌نژاد با بیانبه دنبال مهندسی انتخابات است.

وی در ادامه با انتقاد از اینكه احمدی نژاد در جشن ملی ایرانیان بار دیگر بحث انتخابات آزاد را مطرح كرد، افزود:باید این سوال از احمدی نژاد پرسیده شود كه آیا اعتقاد دارد كه با انتخابات آزاد انتخاب شده یا نه؟ اگر اعتقاد دارد دیگر نباید نگرانی برای دیگران داشته باشد.

نماینده خرم آباد در مجلس گفت:اگر اعتقاد نداشته كه انتخاباتش آزاد بوده، ریاست جمهوری وی تا كنون مشروعیت نداشته است و باید بگوید چرا و بر چه اساسی در جایگاه ریاست جمهوری تاكنون باقی مانده است.

وی تصریح كرد:احمدی نژاد آمده بود در راهپیمایی 22 بهمن تا انتخابات را با شعار تقبیح مهندسی انتخابات،مهندسی كند.از این رو مدام بر رمز انتخاباتی جریان دولت كه "زنده باد بهار" است تاكید می‌كرد.

عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس گفت:احمدی نژاد در راهپیمایی روز 22 بهمن ماه حرف خود را بیان كرد و گوش به حرف هیچ كسی نداد.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر