وعده محمد جواد ظریف: به کویت، عمان و عربستان سعودی سفر می کنم
دیلی استار لبنان نوشت: محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به رئیس مجلس لبنان گفته است که بزودی سفری به کشورهای عربی به منظور رفع نگرانی از توافق هسته ای خواهد داشت.
به گزارش انتخاب، ظریف به نبیه بری گفت که او بزودی به کشورهای منطقه سفر می کند بویژه کشورهایی نگران تا به ان ها اطمینان دهیم و ترس ها را از بین ببریم.
بری روز بکشنبه به تهرن امد و روز دوشنبه با رهبر عالی یران، رئیس مجلس و رئیس جمهور و وزیر خارجه دیدار کرد.
ظریف همچنین به بری گفته است که روز سه شنبه با احمد داود اغلو گفتگوهایی به منظور خروج انکارا از بحران سوریه مذاکره خواهد کرد.
تکمیلی:
وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر این که همه ما نگران گسترش خشونت در منطقه هستیم از سفر خود به کشورهای کویت، عمان و عربستان سعودی در آینده ای نزدیک خبر داد.
محمدجواد ظریف در نشست مشترک خبری با «احمد داووداغلو» وزیر امور خارجه ترکیه همچنین گفت: همه تلاش ها باید به سمت پایان دادن به درگیری ها و آتش بس در سوریه حتی پیش از نشست ژنو 2 باشد.
وی افزود: با ترکیه توافق کرده ایم که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد. توافق دوم ما این است که ضرورت دارد تمام کسانی که توان دارند برای تشویق راه حل سیاسی تلاش کنند با یکدیگر همکاری کنند.
رییس دستگاه دیپلماسی همچنین از همکاری هلال احمرهای ایران و ترکیه برای کمک به وضعیت مردم سوریه در آستانه فصل سرما خبر داد.
گزارش خطا
0 پسندیدم
ارسال نظر
اخبار روز
خبرنامه
