بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۰۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰

مکارم‌شیرازی: با وجود اینترنت، ماهواره و موبایل تمام مفاسد دنیا را می‌توان در خانه جمع کرد

کد خبر : ۱۱۵۷۱۳
یکی از مراجع تقلید در قم گفت:‌ برخی در دولت جدید احساس کردند که می‌توان خط قرمزها را شکست، ولی روحانی راضی به این کارها نیست.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی پیش از ظهر امروز در دیدار رئیس سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: در دوران ریاست کنونی سازمان تبلیغات تحول چشمگیری ایجاد شده و این انتظار با توجه به ذهنیت،‌ فکر مناسب و تجربیات وجود داشت.
 
وی خاطرنشان کرد: امام سجاد(ع) در دعایی از پروردگار خواسته بود که هر ساعت نسبت به ساعت پیش جلوتر باشد، بنابراین هیچگاه نباید در یک وضعیت متوقف شویم بلکه باید به صورت مستمر پیشرفت کنیم.
 
این مرجع تقلید با بیان اینکه در دوران کنونی ابزار انحراف بیش از هر زمان دیگری وجود دارد، گفت:‌ از زمان حضرت آدم تاکنون شیطان تا این اندازه ابزار متنوع نداشته است.
 
وی خاطرنشان کرد: با وجود ابزارهایی مانند اینترنت، ماهواره و تلفن همراه تمام مفاسد دنیا را می‌توان در خانه جمع کرد، به طوری که در بیشتر مواقع از این ابزارها استفاده نادرستی صورت می‌گیرد البته آمار دقیقی در دسترس نیست.
 
آیت‌الله مکارم‌شیرازی با بیان اینکه امواج فساد در دو شاخه فساد عقیده و اخلاق عمل می‌کنند، گفت: باید در برابر این امواج بایستیم و هرگز مایوس نشویم زیرا فرهنگ اسلام قوی است و اگر در این اوضاع یک آتش را نیز خاموش کنیم مطلوب است ولی در این زمینه بسیار می‌توان کار کرد و کارهای فراوانی هم انجام شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: کارهای فراوانی انجام شده و می‌توانیم بگوییم که امروز مسئولیت ما از هر زمانی بیشتر است، بنابراین باید از همه ابزارهای هنری، سایت‌ها، ماهواره‌ها و... استفاده کرد.
 
استاد حوزه علمیه قم عنوان داشت: پس از دولت جدید برخی احساس کردند که می‌توان خط قرمزها را شکست ولی روحانی راضی به این کارها نیست.
 
وی ادامه داد:‌ برخی احساس کردند که حال و هوا عوض و آزادی بیشتر شده و انگشت روی مواردی گذاشتند که بر شما پوشیده نیست.
 
آیت‌الله مکارم‌شیرازی یادآور شد: این نگرانی مضاعف بر نگرانی‌های دیگر است، مبادا برخی بهانه کنند در حالی که مسئولان راضی نیستند خیال کنند حال و هوایی دیگر است.
 
وی ادامه داد:‌ باید در برابر این امواج ایستاد و در این زمینه به طور محکم روی مبانی اسلامی تاکید کنیم و اگر محکم نایستیم فکر می‌کنند حالت انفعالی پیدا کردیم.
 
این مرجع تقلید عنوان داشت:‌ باید این موضوعات مطرح شود تا فردا نگویند اگر نادرست بود مراجع اعتراض می‌کردند باید این مسائل را بگوییم زیرا اگر نگوییم اشتباه است.
 
وی با بیان اینکه جریان‌های اسلامی باید دست به دست یکدیگر دهند، گفت: باید از پیش دبستانی و دبستان شروع کنیم.
 
آیت‌الله مکارم‌شیرازی با اشاره به واقعه تاریخی اندلس گفت: اگر اندلس از دست نرفته بود، سرتاسر اروپا مسلمان می‌شدند.
 
وی تاکید کرد: ائمه جماعات مساجد باید برای همه گروه‌های سنی اعم از دانشجویان و اقشار مختلف جامعه برنامه داشته باشند.
 
استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اکنون مسئولیت سنگینی بر عهده داریم؛ رهبر معظم انقلاب پشتیبان مسائل اساسی است و مراجع و علما نیز به همین صورت پشتیبانی می‌کنند و این امر سبب می‌شود کارهای اساسی را پیش ببریم.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
r
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
به نظر من بهتره دوباره یه حضرت نوح بیاد یه کشتی بسازه افراد صالح رو سوار کنه بعد بارون بیاد همه بمیرند تا دنیا پاک بشه .
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
شاید بتوان تمام علوم ودانستنیهای دنیا را درخانه جمع کرد ومردم خودشان شعور دارند چگونه ازاین وسایل استفاده کنند مگر همین مردم با صدام نجنگیدند مگر همین مردم رژیم شاه را سرنگون نکردند پس خودشان شعور کافی دارند درضمن اگر اندلس را مسلمانان از دست دادند شاید خواست خداوند بوده تقاضا دارم یک حرف تازه تر بزنیدوهمین ماهواره وموبایل واینترنت است پته خیلی ها را روی اب میریزد
lind
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
حتی اختلاس سه هزار میلیاری رو
lln
Singapore
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
زیرو مملکتو خوردن میلیارها دلار رو بردن اونوقت این اقا اینترنت موبایل عامل فساد میدونه اون دنیا
فرشته
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
از دید اینا هیچکی هیچی نوفهمه و همه قیم نیاز دارند انگار نه انگار که خدا حتی به پیغمبر گفت تو فقط یاداوری کننده هستی (انت مذکر)
ali
United States of America
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
گر حکم شودکه مست گیرند در شهر هر انچه هست گیرند
علی
Finland
۱۳:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
جالبه
درست در روزی که پاپ رهبر کاتولیکهای جهان اینترنت را موهبت الهی نامید، این حضرت آقا آن را منشا فساد نام نهاد.
جالبه که اینها 4 تا نقص را در این وسایل و سرویسها میبینند اما 4000 تا فوایدش را نه.

محمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
آقای مکارم درست گفتند اگر این اینترنت نبود صحبت های ایشان بدین سرعت بگوش مردم نمی رسید.
خداداد
Singapore
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
مثال ساده و عامیانه برای صفحات اجتماعی همان مثل معروف چاقو است.
در مقابل انهمه کاربرد مفید ممکن است در موردی بد استفاده شود.
مردم
Germany
۱۷:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۴
با وجود اینترنت ، ماهواره و موبایل دیگر نمیتوان به مردم دروغ گفت و سرشان شیره مالید !