بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۰
در گفتگو با یک کارشناس بازار سرمایه عنوان شد:

فرصت ورود به سهام پرپتانسیل را از دست ندهید

محدوده حمایتی 67 هزار واحد بسیار قوی بوده و شاخص واکنش خیلی محکمی نشان می دهد به طوریکه ریزش اخیر پنجمین تماس با این خط حمایتی صورت گرفته است.
کد خبر : ۱۱۶۵۲۰
امروز بازار سهام با افزایش عرضه رو به رو شد و در ابتدای بازار صف های خرید با عرضه های صورت گرفته به سمت تعادل و بعضاً روند منفی سوق پیدا کرد.

یک کاشناس بازار سرمایه در این خصوص به خبرنگار بورس نیوز گفت: بازار سرمایه روند صعودی خود را از شهریور 91 با شیب تندی آغاز کرد بطوریکه با مشاهده شاخص صنعت می توان شیب زیاد حرکتی را به خوبی مشاهده کرد بنابراین با این صعود تند انتظار ریزش و اصلاح در مقاطع مختلف را باید داشته باشیم.

قاسم نژاد ادامه داد: با مشاهده روند حرکتی در شاخص صنعت می بینم که در اصلاح ها، محدوده حمایتی 67 هزار واحد بسیار قوی بوده و شاخص واکنش خیلی محکمی نشان می دهد به طوریکه ریزش اخیر پنجمین تماس با این خط حمایتی صورت گرفته است و انتظار داریم بازار در همین محدوده دوباره به روند صعودی خود برگردد.

این کارشناس بازار سرمایه در خصوص اهداف شاخص کل ابراز داشت: انتظار داریم شاخص کل در محدوده 80 هزار واحد دوباره واکنش نشان دهد و در جهت صعودی تغییر حرکت دهد و پیش بینی می شود بتواند تا محدوده 89 هزار واحدی و حداکثر تا محدوده 92 هزار واحد به رشد خود در سال جاری ادامه دهد.

وی پیرامون وضعیت بازدهی بازار سرمایه در سال آینده اظهار داشت: به طور کلی میانگین بازدهی در بازار سرمایه براساس تورم هر سال به اضافه 5 تا 6 درصد بالاتر محاسبه می شود با توجه به اینکه پیش بینی های صورت گرفته از نرخ تورم در سال آینده در محدوه 35 درصدی می باشد، انتظار بازدهی 40 درصدی از بازار سرمایه انتظاری معقول خواهد بود.

در پایان قاسم نژاد به سرمایه گذاران توصیه کرد که صبور باشند و از فرصت هایی که در اصلاح های بازار پیش می آید برای خرید سهام شرکت هایی که از لحاظ بنیادی توانایی ادامه و رشد روند سودآوری خود را دارند استفاده کنند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
خوشنام
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
بورس نیوز جان مولا پیگیری کن چرا حفاری رو رفع گره نمیکنن دو هفته س یکصدم حجم مبنا معامله نشده این چه ستمیه در حق این سهم؟
رضا
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰
قايون حقوقي پالايشي هر وقت اجازه بدهند و تو سر سهم نمي زنند اعلام كنند مردم بيان تو بورس شبندر مثلا و اين ميگن بورس ،چون طرف حقوقي روند سهم به دلخواه خودش جهت ميده!!!مهندسي ساخص مهندسي قيمت ...كه هر وقت خريداي خودشون تموم شد اجازه بعد از ماها پالايشيا تكون بخورند
حسن
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۳
فکری واسه حفاری کنید
رضا
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۳
منظورت همون 76 هزاره دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پوریا
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۴
متاسفانه بورس غیر شفاف و تحت کنترل نگه داشته شده وگرنه به این وضع نمی کشید .
a
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۳
مواظب سهام خودرويي ها باشيد . اين سهم در اين قيمتها ارزش ندارد . اين شركته بدليل دولتي بودن تا چندين سال ديگر هم ضرر ده خواهند بود .
از ما گفتن بود و ....
عمران
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷
باسلام نفستان از جای گرم بلند میشود حقیقی ها مگه مثل شما میلیونر یا میلیلردر هستند که بتوانند هر روز سهم بخرند لطفا انقدر به فکر خودتان نباشید یه کمی هم بما فکر کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳
عزیز منظور ایشون از 67هزار شاخص صنعت هست نه کل!
رضا
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۵
بورس غيرشفاف نامطمئن و كاملا حبابيه
امان اله گرمابکی
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۸
با سلام و احترام
از دست اندرکارن بورس نیوز و کارشناسان و تحلیلگران بویژه آقای قاسم نژاد تشکر میگردد و از ایشان خواهش می کنم در این بازار سرشار از دروغ و عدم شفافیت که تمام گزارشات ابرازی بنگاهها با تایید سازمان بورس ، ما را راهنمایی کنید که به کدام گزارش دل ببندیم 4 ماه قبل سهام شلعاب و شاملا و خبهمن و وساپا ... را با توجه به گزارشات و تحلیل که با p/e زیر 8 و دارای سود انباشته حدود 50%ارزش سهام و دارای طرح و توسعه خوب و یا دارای نقدینگی مناسب خریداری نمودم و الان تعدیل منفی دادند ، یا الان پنهان کاری می کنند یا قبلأ گزارشات غیر کارشناسی ارائه دادند ، برخی ها حدود 20% و خبهمن هم 90% تعدیل منفی ابراز کردند حالا ما باید کدام گزارش را قبول کنیم به نظرم هنوز هم سهامهای فوق الاشاره از بقیه بهترند و از ماست که بر ماست دوستان بدون تحلیل سهامهایی با p/e بالای 30 در صف میلیونی برای خرید منتظرند بدون اینکه بورس و یا گارگزار به عنوان متولی و نماینده خریدار پیگیر شفاف سازی و جلوگیری از جوسازی برخی سوداگران نمایند و اعلام میکنند بازار نه غیر شفاف است و نه حبابی ، این اظهار نظر ها افراد را گمراه و متضرر و افسرده و مبدل به فردی بی اعتماد و انتقام جو و خروج آنها از سهام نیز درآمد بورس و کارگزای را کاهش می دهد و ضررش در بخش دیگری از جامعه نیز به کل مردم ایران نمایان می شود مثل دلالی و ... . مجددأ از آن رسانه تخصصی بورس و کارشناسان خواهشمندیم حرفهای ما را به مسئولان گوشزد تا بنگاهها را مجبور کنند که گزارشات مبتنی بر واقعیت و شفاف را ارائه و خریداران را ترغیب به خرید سهامهای با بنیه صحیح وغیر حبابی و مانع از خروج وجلو گیری از هم گسیختگی گردند .
pars
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۲
با سلام
لطفا در مورد سهم "بنیرو" پرسش شود که چگونه مردم را در دام خود نگه داشتند و چند روزی است که بدون معامله و فقط در صف فروش مردم را رها کردند همیشه اینطور نخواهد بود.
من
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۶
پتروشیمی ها کماکان حرف اول رو در سود آوری و حجم معاملات خواهند زد .
حسین
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۶
ریزش شاخص کل با تحلیل کاملا مشهود بود :) الان هم اگه تا 80 هزار حمایت نشه میره برا 78هزار
محمد
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۰
ما هر چی داشتیم و تونستیم قرض و وام کنیم گذاشتیم تو بورس و تا الان بیش از سی درصد در ضرریم حالا چطوری بریم بقول شما سهام بنیادی بخریم ؟
علی
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۹
باپول قرضی و وام که نمیاند تو بورس عزیز دل انگیز شما تقصیر خودته بورس جای پول اضافه است که کاری باهاش نداشته باشی حداقل برای 3 ماه ولو اینکه 500 هزار تومان باشه
عبدالله گرشاسبی
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۰
باسلام : لطفا"درموردسهام سبزوا راهنمایی فرمایید.من ساکن همدان هستم ومدت دوسال است صدهزار سهام این شرکت رادارم اماتاکنون سودی عایدم نشده .ضمنا"علت توقف مکرر سهام این شرکت چیست؟
علي 20
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۵
درود بر شما . يه سري نكات مهم در بورس مهمه 1- علم بورسي 2- ديد معامله بورس 3- صبر و حوصله و....اگه نداري برو بيرون جاي شما اينجا نيست يا اينكه اگه واقعا دوست داري تو بورس كار كني اشكال نداره .برو يه سهم سرمايه گذاري بخر چون پشت پرده اين سرمايه گذاري ها يه تيم كارشناس بورسي كار ميكنن ميدونن چكار ميكنن البته 2 تا 3 ماهه برنامه ريزي كنيد