بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰

تغییر فرمول قیمت‌گذاری خودرو را به فال نیک می‌گیریم

کد خبر : ۱۱۷۶۶۱
دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: اظهارات رییس جدید شورای رقابت مبنی بر تغییر فرمول قیمت‌گذاری خودرو تا پایان سال جاری را به فال نیک می‌گیریم.

احمد نعمت‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: خودروسازان اطلاعات مربوط به وضعیت این صنعت را به رییس جدید شورای رقابت ارائه کرده‌اند.

وی با بیان این‌که به رییس جدید شورای رقابت اعلام کرده‌ایم مشکلاتی در فرمول فعلی قیمت‌گذاری خودرو وجود دارد، خاطرنشان کرد: نادرست بودن قیمت‌های پایه و همچنین عدم محاسبه تورم سه ماهه و شش ماهه از جمله اشکالات در اجرای فرمول فعلی است.

نعمت‌بخش ادامه داد: از آن گذشته در فرمول فعلی قیمت‌گذاری خودرو نرخ ارز مبادله‌ای مبنا قرار گرفته است این در حالی است که خودروسازان تمام نیاز خود را از طریق ارز آزاد تامین کرده‌اند.

وی با بیان این‌که با توجه به این موارد به نظر می‌رسد که رییس شورای رقابت به فکر اصلاح فرمول قیمت‌گذاری خودرو افتاده است، تصریح کرد:‌ شورای رقابت اقدامی نخواهد کرد که خودروسازان تعطیل شوند.

دبیر انجمن خودروسازان ایران خاطرنشان کرد: زیان اعلام شده از سوی خودروسازان به بورس گویای وضعیت خودروسازان و ضرر و زیان سنگینی است که در طول حدود دو سال اخیر متحمل شده‌اند.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸
زیان خودروسازان دلیل نمی شود که 75 میلیون را با مشکلات جانی و مالی روبرو کنید
مهدی
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۲
من فکر میکنم این اقای نعمت بخش یکی از کسانی است که منافع شخصی خودش رو به پیشرفت ورقابتی شدن صنعت خودرو ترجیح میدن به خاطر همین دائما حرف از گران شدن خودروها میزنن در صورتی که هرروز شاهد افت بیشتر کیفیت خودروها هسیم وهرروز بهانه ای برای گران کردن بیان میکنند
fff
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷
فقط خودرویی وقندیها رشد می کند از فردا
محمد
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۰
تمام صنایع با قیمت جهانی رقابت میکنند خودرو ساز هم همین کار را بکند کشور جین با مواد اولیه که از ایران میخرد خودرو با کیفیت تر و ارزانتر از خودرو ساز داخلی میدهد نمیتوانند بروند دنبال کاری که بتوانند یا اینکه نفت بفروشید بدید خودروساز بخوره و هر روز قیمت را بالا ببره قبلا بهانه میکردند دلار 4000 شده الان که 2900 هست بهانه افزایش قیمت!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
یاحق
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۶
بسمه تعالی
جان و عمر مردم کشک سود خودروسازها و رانتهای جانبی و پول های بی حساب و کتاب را بچسب 20 ساله داریم پراید تولید میکنیم خر همون خر فقط و فقط پالونش عوض شده واقعاً خودروساز هستید دروغ دروغ دروغ دروغ دروغ
حسین
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۵
کیه که بخر
مردم اگه نخرن که پولشو هم ندارن
خودرو سازا چه کاری از دستشون بر میاد
همه ایپ حرفا یعنی مردم ضرر خودرو سازو بدن
ali
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۲
با سلام
یکی به داد من برسه. ی تیبا برج 7 از سایپا خریدم نه بخاریش درسته نه شیشه بالابرش.ماشین گوشه نمایندگی افتاده.قطعه هم نمی فرستند.لعنت خدا به این صنعت مردم کش.