بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶

درخواست بان‌کی‌مون برای آزادی کروبی و موسوی

کد خبر : ۱۱۹۴۷۰
دبیرکل سازمان ملل در گزارش جدید خود در اظهاراتی مداخله جویانه گفت که وضعیت آزادی بیان در ایران از زمان انتخاب حسن روحانی تا کنون تغییری نکرده و وی نتوانسته‌ است به وعده‌های انتخاباتی خود عمل کند.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل در گزارشی که به شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه داده است، با بیان این ادعا که پس از انتخاب روحانی شمار اعدام‌ها در ایران افزایش یافته است، آزادی فعالان سیاسی، حقوقدانان و خبرنگاران که وی آنها را زندانی سیاسی می‌خواند را خواستار شد.

دبیرکل سازمان ملل همچنین مدعی شد که دولت جدید ایران هیچ پیشرفتی در زمینه اجرا و حمایت از حق آزادی بیان علی‌رغم وعده‌هایی که رئیس‌جمهور ایران در تبلیغات انتخاباتی‌اش داده بود، حاصل نکرده است.

وی ادعا کرد که تمام رسانه‌ها اعم از مکتوب و آنلاین هنوز با محدودیت‌های زیادی روبرو هستند و حتی در طول این مدت تعطیل شده‌اند.

بان‌کی‌مون در ادامه اظهارات مغرضانه خود مدعی شد که انتشار دیدگاه‌ها و عقاید مخالفت‌آمیز در ایران هنوز با بازداشت و محاکمه روبرو می‌شود.

وی در گزارش خود با استقبال از آزادی 80 زندانی سیاسی شامل نسرین ستوده، فعال حقوق بشر و جمعی از فعالان دانشجویی گفت که هنوز در ایران جمع زیادی از زندانیان سیاسی شامل حقوقدانان، ‌فعالان زن و خبرنگاران در زندان‌ها به سر می‌برند.

دبیرکل سازمان ملل در این گزارش مداخله‌جویانه به ادامه حبس خانگی مهدی کروبی و میرحسین موسوی نامزدهای انتخاباتی سال 88 اشاره کرد و گفت که آنها از سال 2011 تا کنون حبس شده و حتی علیه آنها طرح اتهام نشده است.

وی در این خصوص از رئیس جمهور ایران خواست تا هرچه فوری به مساله آزادی آنها رسیدگی و شرایط لازم برای دسترسی آنها به کمک‌های پزشکی را فراهم کند.

بان کی مون در این گزارش در مورد شمار اعدام‌ها در ایران که طبق آمارهای دفتر کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل بیش از 500 تن در سال گذشته اعلام شده است، ابراز تاسف کرد و یادآور شد که اغلب این محکومان به دلیل جرائم موادمخدر به مجازات می‌رسند.

وی علاوه بر این گفت: دولت جدید ایران تا کنون هیچ تغییری در این زمینه و رویکردش در خصوص مجازات اعدام ایجاد نکرده و به نظر می‌آید که روش‌های دولت‌های پیشین را ادامه می‌دهد.

همچنین گزارشگر ویژه سازمان ملل در خصوص ایران قرار است طی روزهای آینده همزمان با نشست شورای حقوق بشر گزارش خود را ارائه دهد. نشست کنونی شورای حقوق بشر سازمان ملل تا 28 مارس ادامه دارد.
 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
هادی
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
چه غلطا
عباس شریفی
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۱
اخه انتر بتوچه....لعنت بروجودت
مهران
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷
مگه در حبسند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لشثلاش
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۰
ادبیات مسولان مثل همین دو کامنت اوله حیف از ایران کوروش که زمانی منادی آزادی در دنیا بود و الان افتاده دست اینا.
به امید آزادی
محمد
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵
این حرفا دیگه چیه؟ ایشون باید می گفت وضع خیلی بهتر شده و سران فتنه هم باید اعدام بشن.
علی
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵
حالا که یه کلام راست میگه شد مداخله جویانه؟؟؟
محمود
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۶
باید برادران درخواست استراداد این چشم تنگ بکنند تا در دادگاه عدال اسلام به جرم اخلال در امنیت ملی به اشد مجازات محکوم بشه تا دیگه از این درخواست ها نکند زندانی مال امت اسلام هست بشما چه
فاخته
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
بعضيا واقعا بي تربيتن.تا توي يه كشور ديگه تقي به توق ميخوره كشور ما كاسه داغ تر از آش ميشه اونوقت تا اونا ميخان زندانياي سياسي ازاد شن شروع ميكنين به توهين و بي احترامي!!!!!!
حسین مظفری
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴
به اعتقاد من باید هر چی قاچاقچی مواد مخدر آزاد بشه تازه یک خط ترانزیتی امن هم برای عبور جنسهاشون در نظر گرفت تا هر چه سریع تر این مواد در اختیار اروپایی ها قرار بگیره این که نمی شه هم شهید بدیم هم قطع نامه حقوق بشری علیه مون صادر کنن بعد که به غلط کردن افتادن می فهمن ایران چه گوهری بوده
سجادی
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۲
در هر صورت دلسوزان نظام بارها تذکر داده بودند که مشلاتمان را باید با سعه صدر حل کنیم. نباید بگذاریم خواسته قلبی ملت از زبان بیگانه شنیده شود!
خدیو
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹
دوستان لطفا متوجه باشید که بان کی مون دبیر کل سازمان ملله، نه سازمان دولتها. چشماتونو باز کنید داره از حقوق اولیه و مسلم ما مردم در برابر دولت حمایت میکنه. تا کی میخواید به دولتها یکی بعد از دیگری سواری بدید؟ این بود وعده های آزادی بدون محدودیت که اول انقلاب اقایون تو بوق و کرنا کرده بودن؟ واقعا متاسفم برای امثال کامنت دهنده های بالا که جاده صاف کن زورگوییهای دولتها و حکومتها میشن. بد نیست رمان قلعه حیوانات رو هر ماه بخونید تا یادتون نره چی میخواستیم و چی شد.
منصور
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۶
واقعا دو کامنت اول جای تامل دارد
بهمن
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸
اون دوسه تا کامت اولی خیلی جالب بود
واقعا شخصیت و تربیت شون مثل همین هشت سال افراطی گری بود که این بلایارو سرمون اوردند و بابک زنجانی هارو پرورش دادند حتما قیافشونو ببینی .... هستند
بسه بابا بسه
g8kiuk
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰
دمش گرم
545
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۱
اون روز خيلي دور نيست ......
سعید
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۱
خدایا خدایا خدایا......
بان کی مون هم حرف این ملت را فهمید اما برخی ها هنوز تو ایران اینو نفهمیدند با اینکه همزبون خود ما هستن !!!!!!!!!!!!!
ضمنا" نویسنده کامنت اول و دوم نحوه صحبت کردن نشانه شخصیت هرکس است. تا مرد سخن نگفته باشد.....
سعید
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷
نویسنده کامنت اول و دوم لطف کن برای یکبارهم شده برو قانون اساسی کشورمون را بخوان... بدون محاکمه هیچ کس را نه میتوان حبس کرد نه تهمت ناروا به او زد. این یه قانون دو دو تا چهار تاست که هیچ آدم منطقی نمیتونه ردش کنه!!! کمی تفکرکن بجای آنکه تعصب داشته باشی.
غضنفر
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸
دوستان!!!کامنت اول و دوم الانه نمیدونم مسول کدام نهاد و ارگان هستند اونا دلشون برا کسی نمیسوزه فقط نگران این هستند که اگه وضع برگشت ...
محمد
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۷
علی مطهری هم همین حرف ها را می زند. جواب ایشان را بدهید اگر جواب دبیر کل سازمان ملل را نمی دهید.
رضا
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۰
اخه چرا کامنت های بی ادبانه رو می ذارید؟
حسین مظفری
چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۰
به اعتقاد من باید هر چی قاچاقچی مواد مخدر آزاد بشه تازه یک خط ترانزیتی امن هم برای عبور جنسهاشون در نظر گرفت تا هر چه سریع تر این مواد در اختیار اروپایی ها قرار بگیره این که نمی شه هم شهید بدیم هم قطع نامه حقوق بشری علیه مون صادر کنن بعد که به غلط کردن افتادن می فهمن ایران چه گوهری بوده