جیش العدل: جسد دانایی فر را دفن کردیم، چون توان حمل جنازه را نداشتیم!
موولوی عبدالحمید در گفت و گو با سایت دیپلماسی به نقل از گروهک تروریستی جیش العدل مدعی می شود که «جسد دانایی فرد دفن شده است»
به گزارش انتخاب ؛ در این بخش از مصاحبه آمده است:
چرا جسد آقای دانایی فر تحویل داده نشد؟
خواسته ما هم همین بود که جنازه ایشان را به همراه این چهارنفر بفرستند اما جیش العدل ادعا می کند که این جنازه را دفن کرده است.
این گروه مرزبان ها را در کوه های صعب العبوری در افغانستان تحویل داده اند و بر همین اساس هم ادعا می کنند که توان حمل جنازه را نداشته اند و آن را خاک کرده اند.
گروه های ما هم برای سالم رساندن مرزبان ها سلاح های سبک و سنگینی تهیه کرده بودند تا راهزن ها و یا گروه های دیگر به مرزبان ها آسیبی نرسانند.
از زمان تحویل گرفتن این مرزبان ها تا اینجا حداقل سه ماشین مرزبان ها را اسکورت کرده اند و البته تسلیحاتی هم که خریده ایم تحویل به مرزبانان داده ایم.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
دلیل قانع کننده ای نیست .. اگر بسلامت تحویل دهد بنفع خودشان است
پاسخ
این خوارج زمان را نباید راحت گذاشت همان بلایی را که آمریکایی ها سر القاعده آوردند باید سر اینها آورد.
پاسخ
این گروه داعیه حمایت از خلق بلوچ رادارد مگر شهید دانایی فر بلوچ نبود؟
پاسخ
این گروهک کثیف باید نابود بشه
پاسخ
پاسخ اشرار فقط گلوله است.اگر مرزبانان خواب نبودند و تا پای جان از خودشان دفاع می کردند دستگیر نمی شدند.
پاسخ
این منطقه باید جنگ و خونریزی درش پابرجاباشه با طرحی که غربی ها ریختن . و کشورهای منطقه هم کور کورانه دارن اهداف اونارو تامین میکنن . متاسفانه سیاست های نادرست کشور ما هم درش دخیله و قشنگ داره اون چیزهایی که غربی ها میخوان و انجام میدن.
پاسخ
كامنت پنج چرا چرت ميگي وقتي سرباز بيچاره رو ماهيانه چهل هزار تومن حقوق ميدن چه انگيزه اي برا زنده بودن داره؛سرباز بيچاره رو بيخودي كشتند اسمش رو ميزارن خدمت مقدس سربازي؛ به نظرم با اين منابع عظيمي كه كشور ما داره بايد اسمش رو بذارن خفت نا مقدس خربازي
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

