بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹

ظریف: توافق بین ایران و ۱+۵ طی ۳ ماه آینده

کد خبر : ۱۲۱۶۸۰
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از ترک ابوظبی گفت: به مذاکرات و امکان دستیابی به توافقی در خصوص برنامه هسته ای ایران خوش بین هستیم.

به گزارش تسنیم به نقل از پایگاه خبری ام تی وی، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه ابوظبی و پیش از سوار شدن به هواپیما به مقصد تهران به خبرنگاران گفت: تهران به امکان دست یابی به توافقی در خصوص برنامه هسته ای خود در مذاکرات با گروه 1+5 خوش بین است.

وی در این باره گفت: ما معتقدیم این توافق ممکن است در 3 ماه آینده بین جمهوری اسلامی ایران و شش قدرت جهانی حاصل شود.

وی در این باره و در خصوص مخالفت گروه های مخالف برای حصول توافق هسته ای گفت: ما از این گروه ها ترسی نداریم، چرا که ایران تکثرا گرا است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ahmad
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۶
ممنون از اقای ظریف و تیم فهیم و زحمتکش
سعید
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۸
همین الان اش حتی یک سنت هم از پول های خودمون رو به ما نمیدن بعد میان تا 3 ماه آینده به توافق میرسن و همه تحریم ها رو بر میدارن ؟؟؟؟
عجب آدم های ساده دلی پیدا میشن بخدا !!!