احیای جایزه صادراتی تا سال94/ واحدهای تولیدی صادرات محور مشوق می گیرند
نعمت زاده ادامه داد: هر موضوعی که در ابلاغیه سیاست های اقتصاد مقاومتی دنبال شود به نفع تولید و صادرات غیرنفتی است که باید برای تقویت این بخش، سرمایه بانک توسعه صادرات و صندوق ضمانت صادرات افزایش یابد.
وی با بیان اینکه باید تشکل ها و انجمن های صادراتی در کشور ایجاد و تقویت شوند تا بتوانند به همگرایی شرکت های صادرکننده کمک کنند، تصریح می کند: ورود هیات های متعدد اقتصادی اروپایی به کشور، نشان از تمایل به سرمایه گذاری و حضور در بازار های ایران را دارد.
همچنین ولی الله افخمی رادرئیس سازمان توسعه تجارت و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این رابطه گفته بود: دنبال ساز و کاری هستیم که جوایز صادراتی برای تولیدکنندگان کالاهای صنعتی و متناسب با ارزش افزوده آنها مجددا احیا شود. اگر منابع مالی تامین شود از سال جاری جوایز صادراتی را احیا میکنیم، اگر این امکان فراهم نشد، از سال آینده این جوایز را در برنامه خواهیم داشت.
بر اساس این گزارش؛ وزیر صنعت روز گذشته در جریان سفر خود به استان خراسان رضوی اظهار داشت: با پیگیریهای به عمل آمده در صدد هستیم تا جایزه صادراتی واحدهای تولیدی صادرات محور را تا پایان سال 94 احیا کنیم.
وی همچنین در خصوص افزایش کیفیت خودرو گفت: خودروسازان بايد تمام توان خود را براي افزايش كيفيت به كارگيرند و تلاش نمايند از محصولات قطعه سازان داخلي استفاده نمايند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه

دوسال خداکریم است