بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۶

قیمت نفت خام در بورس نیویورک به زیر 50 دلار رسید

کد خبر : ۱۴۱۹۱۹
بهای نفت خام در بازار بورس نیویورک روز دوشنبه برای اولین بار از آوریل 2009 (فروردین 88) تا کنون به کمتر از هر بشکه 50 دلار رسید.

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز به نقل ازپایگاه خبری اینترنتی سی ان بی سی آمریکا، نگرانی ها از مازاد عرضه جهانی نفت و کاهش تقاضا موجب کاهش بیشتر قیمت نفت شده است.

بهای نفت خام 'برنت' نیز روز دوشنبه تا حد هر بشکه 53 دلار و 8 سنت کاهش یافت که پایین ترین قیمت آن در 5.5 نیم سال گذشته بود.

قیمت این دو نفت خام پایه بورس های جهانی از اواسط سال 2014 تا کنون بیش از نیمی از ارزش خود را از دست داده است.

موضع تولیدکنندگان اوپک از جمله عربستان مبنی بر عدم کاهش تولید نفت یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در ماه های گذشته بوده است.

وزیر نفت عربستان مدعی شده که رویکرد این کشور در قبال بازار نفت سیاسی نیست و این کشور خواستار آن است که قیمت نفت بر اساس مکانیزم بازار تعیین شود.

هفته گذشته حسین امیر عبداللهیان معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت وگو با رویترز، سکوت عربستان از 6 ماهه گذشته تاکنون در جلوگیری از کاهش قیمت نفت را یک اشتباه جدی و استراتژیک خواند و تاکید کرد که این مساله آثار منفی بر همه کشورهای منطقه خواهد داشت./ایرنا/110

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۲۱
بازی برد برد اقای ظریف با شیطان بزرگ چه نتیجه خوبی داشت این هم از مزایای تخصص وسیاست مداربودن وکار بلدی
ناشناس
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۰:۰۳
اين طايفه فكر ميكنند با لبخند وقهقه ميتونند اونا رو راضي كنند !نميدونن با اين كارها فعلا بايد سواري بدن
ناشناس
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۳
ظاهرا شما ها از رو نمیرید!
مهدی
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹
دوست عزیز :

ظریف بیچاره کاره ای نیست . ان عده ای که دشمن ایران و مردم ایران هستند و کاسب تحریم هستند معلومه که نمی خوان توافقی حاصل بشه .

اگر مردم کمی نفس بکشند که اینها ناراحت می شن .
ممل امریکایی
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۰
انشاله نفت بشه یه قرون !

وقتی چیزی به ما نمیرسه . انشاله اصلا تعطیل شه تا به بعضی ها هم نرسه .
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۴
عزیزم چه ربطی به ظریف داره. یادته رییس جمهور سابق می گفت نفت زیر 100 دلار فراموش خواهد شد؟ این توهمات پدر مملکت را درآورد.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۲
یس جمهوری در آیین افتتاحیه مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان:
قرآن راه هدایت، پیشرفت، وحدت و خودباوری را به انسانها نشان داده است/ چرا غیرمسلمانان باید برای مسلمانان تصمیم بگیرند/ مسلمانان قادرند در پناه قرآن منافع جهان اسلام را تامین کنند.ایا امریکا اجازه این کار رابه مسلمانان میدهد ؟؟کدخدا اجازه میدهد مادر مسیر خدا باشیم ؟؟؟؟شیطان بزرگ اجازه این کار رامیدهد ؟؟؟؟
علی
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۰۲
مگه ما هر چی نفت بفروشیم غیر از اون رقمی که با غرب توافق کردیم یعنی چند قسط 450 میلیون دلاری پول دیگری عایدمون میشه ؟
مگه غیر از این رقم هرچی بفروشیم اونور بلوکه نمیشه؟
پس با این حال دیگه نباید زیاد برای ما فرق کنه.
مضاف بر اینکه ما باید خوشحال هم باشیم زیرا عربستان روزی 9 میلیون بشکه با این رقم میفروشه ولی ما فقط یک میلیون یعنی عربستان 9 برابر ما بیشتر از ما ضرر میکند.
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۲:۵۵
امریکا دنبال یک ایران ضعیف و ناتوان و نوکر است

فرزندان کوروش و داریوش و خشایار شاه راذلیل وخوار میخواهد

گدایان خودباخته و غرب باخته میخواهد
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۲
چه ربطي داره كامنت 1
علیرضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۰
سلام:جناب ناشناس رئیس جمهور قبلی هرزمان که خبرنگاران خارجی با او مصاحبه میکردند ومی گفتند تحریمها ایران را از پا در اورده است در جواب می گفت تحریمها اروپا وامریکا را بیشتر از پا در اورده وقبل از فتنه 88 امریکاییها واروپاییها داشتند ایران را بعنوان یک کشور هسته ای میپذیرفتند که فتنه 88همه چیز را خراب کرد ودیدید که تازمانی که سرکار بود نفت از 100دلار پایین تر نیامد.واگر نفت در این دولت به اینجا رسیده است عز جزی است که مسئولین فعلی هرروز عنوان میکنند که این تحریمها ظالمانه است وغیره وذالک وحالا امریکایی ها فهمیده اند که تحریمها هم برای کشور مشکل ساز شده است. واین فشار هارا وارد میکنند.