بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۴

رونمایی از رنوی برقی در ایران / واردات خودرو هیبریدی با تعرفه 0%

کد خبر : ۱۴۳۷۰۵

به گزارش فرهنگ نیوز، خودروی برقی رنو فلونس ZE با قیمت ۱۳۸ میلیون تومان برای تردد در منطقه آزاد کیش رونمایی شد.


این خودرو که قرار است در سرزمین اصلی نیز به فروش رسد، به دلیل مصوبه دولت مبنی بر تعرفه صفر خودروهای برقی و هیبریدی، اختلاف قیمت چندانی با رقم مذکور نخواهد داشت.



ماندگاری شارژ باطری این خودرو، ۷ ساعت و پیمایش آن برای هر بار شارژ، ۱۸۵ کیلومتر است، ضمن اینکه مدت زمان شارژ نیز ۱۰ تا ۲۰ دقیقه برآورد می شود.

تاکنون تنها یک دستگاه از این خودرو وارد ایران شده و بنا به گفته شرکت واردکننده، اواخر امسال یا اوایل سال ۹۴ قرار است براساس سفارش پذیری از مشتریان، تا ۵ دستگاه از این خودرو وارد کشور شود.

هنوز تست‌های لازم بر روی این خودرو به منظور استفاده در ناوگان تاکسیرانی کشور صورت نگرفته اما قرار است که این تست‌ها صورت گرفته و در صورت مناسب بودن، پیشنهاد آن به مراجع تصمیم گیر برای قرار گرفتن در ناوگان تاکسیرانی ارایه شود.

این خودرو به سه روش قابل شارژ است که شامل شارژ خانگی با اتصال به برق به مدت ۷ ساعت، شارژ سریع با دستگاه به مدت ۲۰ دقیقه و تعویض باطری با ریل اتوماتیک که کمتر از ۱۰ دقیقه زمان لازم دارد.

شرایط فروش این خودرو در کیش، به صورت ۵۰ درصد نقد و ۵۰ درصد اقساط ۶ ماهه در نظر گرفته شده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷
جون هر کی دوست دارین این اسم زشت سرزمین اصلی رو از دهنتون و متناتون بندازید یعنی چی سرزمین اصلی؟
ناشناس
UNITED KINGDOM
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
به نظر من تویوتا پیریوس خیلی بهتر از اینه
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۹
قیمت چند؟
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
يکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۱:۴۴
40000 دلار !!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟