بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۲
بررسی کارنامه شرکت گاز در تحویل گاز به نیروگاه‌ها

صرفه اقتصادی 5میلیارد دلاری ناشی از کاهش مصرف سوخت مایع

معاون وزیر نفت صرفه اقتصادی ناشی از افزایش گاز رسانی به نیروگاه‌ها را معادل 5 میلیارد دلار اعلام کرد.
کد خبر : ۱۴۶۳۳۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با افزایش تولید گاز در سال گذشته بیش از ٥٠ میلیارد مترمکعب گاز به نیروگاههای کشور تحویل داده است که نسبت به سال 92 بیش از 15 میلیارد متر مکعب افزایش یافته است.

در این راستا حمیدرضا عراقی، مدیرعامل شرکت ملی گاز با بیان این‌که با افزایش گاز رسانی به نیروگاه‌ها در سال جاری میزان مصرف مازوت و گازوییل در نیروگاه ها به همین میزان کاهش یافت،‌تصریح کرد: که ارزشی معادل 5 میلیارد دلار دارد بنابراین در شرایطی که هیچ چیز در داخل کشور تغییر نکرده و بودجه وزارت نفت و شرکت ملی گاز نیز بیشتر نشده بود، افزایش تولید محقق شد و دلیل عمده این امر تغییرات مدیریتی بود.

وی همچنین با بیان این‌که میزان آلودگی ناشی از استفاده از سوخت میان تقطیر در نیروگاه ها در مقایسه با گاز بسیار بیشتر است ،خاطرنشان کرد:در چنین شرایطی گاز رسانی به نیروگاه ها در اوج زمستان که با پدیده وارونگی هوا روبه رو هستیم مسئله بسیار مهمی است چرا که آلودگی هوا بسیار کاهش یافت.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر