بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۶
گزارش کارگزاری کالای خاورمیانه از معاملات روز کاری گذشته در بورس کالا:

حضور یک شرکت سنگاپوری در میان عرضه کنندگان مواد پتروشیمیایی

در گروه آلومینیوم نیز مجتمع آلومینیوم هرمزگان (هرمزال)، 1.400 تن شمش یک هزار پوندی 99.7 را با متوسط قیمت 72 هزار و 845 ریال به مشتریان عرضه کرد. 5 کیلوگرم انواع شمش طلای معدن موته به همراه 400 تن کک متالورژی شرکت کک سازی زرند دیگر محصولات معامله شده در تالار مذکور را تشکیل دادند.
کد خبر : ۱۴۶۶۱۲
نویسنده :
کالای خاورمیانه
بورس کالای ایران در روز چهارشنبه مورخ 1394.1.19 و در بازار فیزیکی شاهد معامله 104 هزار تن انواع محصولات و به ارزش کل 1.465.092 میلیون ریال بود. در تالار محصولات صنعتی و معدنی و در گروه فولاد، مجتمع فولاد خوزستان، 40.300 تن شمش بلوم (150*150)5SP را با متوسط قیمت 13 هزار و 250 ریال به همراه 20 هزار تن تختال C با متوسط قیمت 14 هزار و 500 ریال و در مجموع به ارزش 823.975 میلیون ریال به فروش رساند.

براساس گزارش بورس نیوز، در گروه آلومینیوم نیز مجتمع آلومینیوم هرمزگان (هرمزال)، 1.400 تن شمش یک هزار پوندی 99.7 را با متوسط قیمت 72 هزار و 845 ریال به مشتریان عرضه کرد. 5 کیلوگرم انواع شمش طلای معدن موته به همراه 400 تن کک متالورژی شرکت کک سازی زرند دیگر محصولات معامله شده در تالار مذکور را تشکیل دادند.

در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی و در گروه قیر، 889 تن انواع قیر تولید شرکت های پالایش نفت جی، شیراز، پاسارگاد به همراه مهندسی قیر و آسفالت غرب و به ارزش 8.238 میلیون ریال مورد معامله قرار گرفت. در دو گروه مواد پتروشیمیایی نیز 19 هزار تن انواع محصولات مجتمع های پتروشیمی فرساشیمی، برزویه، بوعلی سینا، بیستون، خراسان، رازی، شازند، شیراز، فن آوران، کرمانشاه، بندر امام و مارون به همراه شرکتCCD (Singapore) Pte. Ltd سنگاپور به روی تابلوی عرضه رفت، که از این میان معامله 8 هزار و 800 تن محصول و به ارزش 191.019 میلیون ریال به ثبت رسید. از مهمترین مواد معامله شده در این گروه می توان به منو اتیلن گلایکول، منومر وینیل استات، دی اتیل هگزانول و بنزن اشاره کرد. همچنین، یک هزار تن وکیوم باتوم تولید پالایش نفت شیراز دیگر محصول معامله شده در تالار مذکور بود.

شایان ذکر است که تالار صادراتی شاهد معامله 10.600 تن قیر 85100 نفت جی و 20.300 تن قیر 6070 شرکت های معماران تجارت آفتاب، قیصر جنوب کنگ، فومن شیمی گستر، انرژی تجارت سام، ایزوگام تبریز و آذر نام نفیس به همراه 200 تن عایق رطوبتی تولید بام گام عایق ارومیه بود که ارزش معاملات تالار مذکور در مجموع از رقم 307.048 میلیون ریال گذشت.

در ادامه، کارگزاری کالای خاورمیانه آمار معاملات محصولات فیزیکی در بورس کالای ایران در روز چهارشنبه مورخ 1394.1.19 و آمار عرضه های روز شنبه به تاریخ 1394.1.22 را به شرح ذیل آورده است:

آمار معاملات

آمار عرضه

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر