توهین کی روش به رحمتی پای مداح مشهور را هم وسط کشید
به گزارشسرویس ورزشی جام نیـوز، کارلوس کی روش می گوید سید مهدی رحمتی اگر هم استعداد لازم برای حضور در تیم ملی فوتبال ایران را داشته باشد، شخصیت آن را ندارد.
این جمله سرمربی پرتغالی به استقلالی ها و هواداران رحمتی حسابی برخورده و با بیانیه ها و اظهارنظراتشان سعی کرده اند که هر طور هست از کاپیتان تیمشان دفاع کنند.
در همین راستا سید مجید بنی فاطمه هم به دفاع از دروزاه بان استقلال پرداخته و پیامی را بدین شرح منتشر کرده است.
«به نام خدا
سلام
بنده نه اهل فوتبال هستم و نه فوتبالیست اما در این مدت، صحبت هایی در مجامع عمومی مطرح شده که بر خود لازم دیدم تا حق برادری به جا بیاورم و چند کلامی در این باره با شما سخن بگویم.
فارغ از هر رنگ و هر پرچمی؛ سید مهدی رحمتی عزیزِ ملت ایران است. تا جایی که به یاد داریم، مردم ما همیشه برای سادات احترام ویژه ای قائل بوده و هستند، و ارتباطتشان با سادات ارتباطی دلی و بدون واسطه بوده.
اما اگر در این برهه زمانی شخص معلوم الحالی پیدا بشود و گزافه ای بگوید برای همچون منی که سید را خوب می شناسم و می دانم که اگر کسی پای بساط روضه های اهل بیت علیهم السلام باشد و مضافا خادم حرم امام رضا ع نیز باشد، حتما جنس روح و شخصیتش با دیگران فرق زمین تا آسمان دارد؛ بی شخصیت کسی است که در مورد دیگران با بی ادبی سخن بگوید.
مهدی جان یادت باشد عزت وذلت دست خداست؛ <تعزُّ مَنْ تَشاٰء وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاٰء> ...
با آرزوی عزت روز افزون برای تو
و تمامی جوانان ایران زمین یاعلی (ع)
سید مجید بنی فاطمه

کلا همه مردم بزنن بغل و این مداحان محترم بیان بشن سیاستمدار و فوتبالیست و مذاکره کننده و ...
این دیگه چی میگه آخه؟؟یکی نیست به این آقا بگه تو که اهل دین هستی چرا تهمت به سرمربی میزنی؟از کجا میدونی معلوم الحاله؟؟شاید جایگاهش از من و تو بالاتر باشه
درست است 9 پنالتی جام ملتها را نتوانست بگیرد ولی یکی را که تیر دروازه گرفت
تیر ردروازه هم قسمتی از بدن دروازه بان است
شما شکست 1-0 مقابل ارژانتین را کم میدانید
این نتیجه مانند پیروزی 10 -0 برابر کره جنوبی است
درسته با ترکمنستان مساوی کردیم عوضش 3-0 هند را بردیم
هند بیش از یک میلیارد جمعیت دارد کدام کشور است که بتوان یک کشور یک میلیاردی را 3-0 ببرد