بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
چهارشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱

آغاز فروش اولین خودرو شاسی بلند سایپا

کد خبر : ۱۶۱۳۴۸
رضا تقوی مدیر بازاریابی و فروش گروه خودرو سازی سایپا از فروش خودرو CS35 تولیدی سایپا کاشان خبر داد .

وی با اشاره به اینکه در گذشته این خودرو به صورت وارداتی در اختیار هموطنان قرارگرفته و با استقبال چشمگیر مردم عزیزمان روبرو شده افزود: در راستای حمایت از مصرف کنندگان و تکمیل سبد محصولات خود هم اکنون این خودرو در گروه خودرو سازی سایپا تولید و به بازار عرضه می شود.

آغاز فروش اولین خودرو شاسی بلند سایپا

تقوی افزود: این خودرو محصول مشترک شرکت سایپا و شریک تجاری خود چانگان می باشد که در کلاس خودروهای شاسی بلند بوده و از کیفیت مناسب و ظاهر زیبا برخوردار است.

وی تصریح کرد: خودرو CS35 با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا و آپشن های متنوعی اعم از گیریبکس اتوماتیک، سانروف،کروزکنترل و کیسه هوای جانبی و همچنین مصرف سوخت پائین، بالاترین رتبه فروش را در بین خودروهای چینی کسب نموده است که در حال حاضر فروش این خودرو تولید داخل با قیمت قطعی آغاز شده است. 

مدیر بازاریابی و فروش گروه سایپا خاطر نشان کرد: شرکت چانگان علی رغم حضور خودرو سازان مطرح دنیا با تولید بیش از دو میلیون و پانصد هزار دستگاه خودرو در سال 2014 بالاترین میزان تولید و فروش را در کشور چین دارا بوده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
چهارشنبه ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۳
پدر من برادر من! تویی که عشق شاسی بلند داری! میدونستی یکی از معیار های انتخاب خودرو، کم بودن مصرف سوخت می باشد؟ حالا هی برو شاسی بلند بخر! پولتو بده یه مشت آهن و بنزین!
ناشناس
جمعه ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷
کی پول داره پول هم داشتم می رفتم خارج بهترین زندگی را می کردم
حسن
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۵
سایپا عزیز غصه نخور با وجود این مردم حتما موافق هستید مثل دوره قبل فروشتان