بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۲

وداع شرکت‌های حاکمیتی از سبد سهام عدالت

کد خبر : ۱۶۲۵۳۸
محمد حسین میرمحمدی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص حذف سهام برخی شرکت‌های سودده از سهام عدالت گفت: طبق قانون هدفمندی یارانه‌ها دولت باید سهام برخی شرکت‌های حاکمیتی همچون هواپیمایی جمهوری اسلامی را از سبد سهام عدالت حذف کند.
 
وی این بخش‌ها را جز زیرساخت‌های اصلی و اساسی مطرح کرد که باید به صورت محدود و مقید سهام آنها واگذار شود.
 
وی همچنین گفت: قائل شدن محدودیت‌های این بخش می‌تواند جنبه رقابتی را در این حوزه برای بخش خصوصی فراهم نماید.
 
این نماینده مجلس گفت: حذف سهام این شرکت‌ها از سبد سهام عدالت جهت تحقق در آمدهای دولت در سال 95 منطقی نیست چرا که مجلس دولت را موظف به حذف بخش‌های حاکمیتی از سبد سهام عدالت کرده تا دولت بتواند به نقش حمایتی خود از ضرر و زیان آنها جلوگیری به عمل آورد.
 
وی ادامه داد: طبق ماده 8 قانون هدفمندی یارانه‌ها بقیه شرکت‌های سود‌ده را شامل نمی‌شود و تنها شرکت‌هایی که جنبه حاکمیتی دارند را از سبد سهام عدالت حذف می‌کند.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
دوشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۸
هر وقت دیدید این دولت می خواد به مردم نفع برسونه شک کنید . والا از سر ناچاری بهش رای دادیم