بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰

حمایت از بازار سرمایه تاثیر گذار نیست

کد خبر : ۱۶۲۸۳۵

وی با اشاره به شرایط بازار در دوران پسابرجام گفت: شرایط بازار در این دوران به برنامه و رویکرد دولت مربوط می شود چرا که اگر درقالب برنامه چند دست انداز کلی همچون رویکرد ، کمبود اشتغال، افت بهای نفت و ذخایر خام را پشت سر بگذاریم میتوانیم به رشد بازار امیدوار باشیم.

همچنین عظیم حجت دیگر کارشناس بورس، گفت: بازار تابع عرضه و تقاضا است و از طرفی شرایط بازار باید به گونه ای باشد که حمایت ها پاسخگو باشد در شرایطی که اخبار پیرامون بازار مثبت نیست حمایت ها تاثیر چندانی نخواهد داشت.

وی با اشاره به شرایط بازار در دوران پسابرجام یادآور شد: با توجه به اینکه بازار در شرایط خوبی به سرمی برد می توانیم شاهد جهش بیش از پیش بازار در بلند مدت باشیم.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
امیر
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷
با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد کشور تا بورس ما ساعت کاریش و روز کاریش و میزان نوسانات روزانه بیشتر نشه بورس ایران درست بشو نیست ولو نوسانات موقتی .
یاحق
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰
بسمه تعالی
خانم موگرینی رفت شاخص مجددا به حالت کما رفت....