تداوم نوسانات مثبت به دنبال فروکش هیجانات منفی

هفته گذشته با روشن شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شاهد افزایش فشار فروش و ایجاد هیجانی منفی در بازار سرمایه بودیم که خوشبختانه این هیجان منفی تنها یک روز عمر داشت و از ابتدای افت هفته جاری شاخص ها در بورس مثبت شدند.
یک کارشناس بازار سرمایه ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: خوشبختانه هیجان منفی ایجاد شده تحت تأثیر انتخابات ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا به سرعت از بازار خارج شد و از این پس منتظر انتشار عملکرد 9 ماهه شرکت ها و بعد آن انتخابات ریاست جمهوری کشورمان می باشد.
نیما ملایی تأکید کرد: به نظر می رسد انتخابات داخلی بسیار بیشتر از انتخابات آمریکا بر روند بورس اثر گذار است و به نظر می رسد بالاخره بعد از گذشت چند سال تلاش های دولت در این مدت باقی مانده به ثمر بنشیند.
وی در ادامه افزود: با رشد قیمت فلزات اساسی، روی و سنگ آهنی در بازارهای جهانی سهام فعال در این گروه نیز از ابتدای هفته جاری با افزایش تقاضا همراه شدند و رفته رفته بازار بورس نیز به سمت تعادلی نسبی در حال حرکت می باشد، اما اینکه این روند مثبت تا به کی ادامه خواهد داشت، باید گفت، با توجه به پارامترهای اقتصادی و سیاسی که پیشرو داریم به نظر می رسد بازار بورس در کوتاه مدت نوسانات مثبت و منفی نیز تجربه کند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: پیش بینی می شود رشد قیمت های جهانی استمرار نداشته باشد و سرمایه گذارانی که در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند باید از این پس با احتیاط بیشتری عمل کنند، چرا که احتمالاً رشد این قیمت ها در بازارهای بین المللی بر اساس سیاست های آمریکا و چین کنترل یا متوقف شود.
ملایی برآیند کلی اتفاقات پیش رو اقتصاد و روند بازار را مثبت ارزیابی کرد و گفت: باید از این پس منتظر بود که بازارهای جهانی به چه سمتی حرکت خواهند کرد و چه سیاست هایی در مقابل ایران اتخاذ می شود. اما به طور کل برآورد می شود که نوسانات بازار سرمایه تحت تأثیر این عوامل و همچنین انتخابات ریاست جمهوری ایران صعودی باشد و و شاخص های بازار بورس روندی مثبت را طی کنند اما این موضوع به معنای رشد هیجانی و صعود شارپی قیمت ها نمی باشد.
جهت عضويت در كانال تلگرام #اخبار #اقتصادي #بورس_نيوز روي لينك زير كليك كنيد و گزينه JOIN را بزنيد.
https://telegram.me/boursenews_ir

ایشنتین|I۱۷:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴