پس از اولین سفر برجامی بعد از خروج آمریکا؛
 			ظریف به تهران بازگشت
وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز چهارشنبه پس از سفر چهار روزه خود به کشورهای چین، روسیه و بلژیک، وارد تهران شد.
 		 	وزیر امور خارجه کشورمان به طور جداگانه با همتایان چینی، روسیه و سه کشور اروپایی و نیز فدریکا موگرینی دیدار کرد.
ظریف روز سهشنبه در راستای نحوه اجرای برجام پس از خروج آمریکا از این توافق با وزیران خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان با حضور رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و گفتوگو کرد.
در نتیجه این مذاکرات، توافق شد تا هیاتهای کارشناسی ایران و ۱+۴ طی یکی دو هفته آینده مذاکراتی فشرده را برای بررسی جزئیات انجام دهند.
همچنین سه کشور اروپایی یک بار دیگر بر ضرورت اجرای کامل و موثر برجام بعد از خروج آمریکا تاکید کردند.
به گزارش ایسنا، بر اساس بیانیه مشترک ایران و سه کشور اروپایی، قرار شد جمعه آینده کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان وزیران خارجه ۱+۴ در وین برگزار شود. در عین حال تیمهای کارشناسی از چند روز قبل در وین حضور یافته و مذاکرات را دنبال میکنند.
 						 						گزارش خطا 					
 				 			0 			 			پسندیدم 		
 	   		برچسب ها :  		  	
   	 			 			ارسال نظر 		
 	                                  اخبار روز             
                                   خبرنامه