الزامی نبودن اجرای ۹۰۰ دستورالعمل در سامانه تجارت

به گزارش بورسنیوز، سید داوود موسوی، معاون توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: مرکز ملی فرش در وزارت صمت به منظور تقویت صادرات این صنعت فعال شده و همچنین ایجاد شورای عالی فرش و پیگیری بیمه تولیدکنندگان این حوزه از برنامههای اولویتدار این معاونت در استانهاست.
موسوی همچنین به تشکیل کمیتهای برای بازنگری قانون نظام صنفی اشاره کرد و افزود: این کمیته به منظور رفع تفاسیر نادرست و دوگانه از قوانین تشکیل شده است تا از برداشتهای سلیقهای جلوگیری و اصلاحات لازم اعمال شود.
وی ادامه داد: بر اساس ماده ۵۱ قانون نظام صنفی، کالاها و خدمات اولویتدار و یارانهای شناسایی و دستورالعمل نحوه قیمتگذاری تدوین و ابلاغ شده است تا نرخگذاریها طبق آئیننامههای مصوب انجام و از قیمتگذاریهای سلیقهای جلوگیری شود.
معاون توسعه بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین به مشکلات مالیاتی اصناف اشاره کرد و گفت: در برخی استانها، اختلافنظرهایی میان سازمان امور مالیاتی و اصناف وجود دارد و سودهای مطالبه شده از سوی این سازمان گاهی بالا است. تلاش میشود با برگزاری نشستهای تخصصی، این چالشها پیگیری و رفع شود تا فشار مالی بر اصناف کاهش یابد.
موسوی به مشکلات موجود میان فعالان صنفی و سازمان تعزیرات حکومتی نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۹۰۰ دستورالعمل در سامانه تجارت وجود دارد که بسیاری از آنها نیازی به اجرا ندارند و به همین منظور، کارگروهی برای بازنگری و اصلاح این ساختارها تشکیل شده است تا فرآیندهای نظارتی سادهتر و کارآمدتر شوند.
انتهای پیام/