بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۸

کاهش ارزش سهام «اپل» در پی هشدارهای تعرفه‌ای ترامپ

کاهش ارزش سهام «اپل» در پی هشدارهای تعرفه‌ای ترامپ
سهام شرکت «اپل» پس از تهدید رئیس جمهوری آمریکا به اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر آیفون‌هایی که در ایالات متحده تولید نشده اما فروخته می‌شوند، کاهش پیدا کرد.
کد خبر : ۲۹۵۲۳۳
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس‌نیوز، در روز شنبه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بار دیگر با اعلام تهدید اعمال تعرفه ۵۰ درصدی بر کالاهای وارداتی از اتحادیه اروپا از تاریخ اول ژوئن، به جنگ تعرفه‌ای دامن زد. او همچنین هشدار داد که ممکن است تعرفه ۲۵ درصدی بر تمام گوشی‌های «آیفون» وارداتی به آمریکا نیز اعمال شود.

این تهدیدات که از طریق شبکه‌های اجتماعی منتشر شدند، پس از هفته‌ها کاهش تنش و خوش‌بینی به کاهش جنگ تعرفه‌ای، بار دیگر موجب التهاب در بازارهای جهانی شدند. 

در پایان هفته، شاخص‌های اصلی بازار بورس آمریکا و اروپا با کاهش مواجه شدند و ارزش دلار تضعیف شد، در حالی که قیمت طلا به عنوان یک سرمایه امن افزایش یافت.

ترامپ همچنین در پست خود در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» عنوان کرد که از مدت‌ها پیش به تیم کوک، مدیرعامل اپل، اطلاع داده که انتظار دارد آیفون‌ها در ایالات متحده تولید شوند و نه در هند یا دیگر مکان‌ها. وی افزود: در صورت عدم تحقق این امر، اپل مجبور به پرداخت تعرفه حداقل ۲۵ درصدی خواهد بود.

در ادامه، ترامپ در یک نشست خبری در کاخ سفید به خبرنگاران گفت که نه تنها اپل، بلکه سایر تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند مانند سامسونگ نیز تحت تأثیر این تعرفه‌ها قرار خواهند گرفت تا از برقراری عدالت اطمینان حاصل شود. او همچنین پیش‌بینی کرد که این تعرفه‌ها احتمالاً از پایان ژوئن اجرایی خواهند شد.

 

سهام اپل در پی این تهدیداتترامپ، شاهد کاهش چهار درصدی بود و به ۱۹۳.۴۶ دلار رسید.

منبع:  ایرنا

 

انتهای پیام/

این خبر توسط هوش مصنوعی بورس نیوز تهیه شده است.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر