بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶

پروژه احیاء ۲ صبا فولاد خلیج فارس تا پایان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

پروژه احیاء ۲ صبا فولاد خلیج فارس تا پایان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس گفت: پروژه احیاء ۲ شرکت صبا فولاد خلیج فارس حدود ۵۰ درصد پیشرفت دارد.
کد خبر : ۳۰۱۶۶۷
نویسنده :
مینا علیزاده

به گزارش بورس نیوز، احسان دشتیانه، مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس با اشاره به پروژه احیاء ۲ مستقیم بیان کرد: پروژه احیاء ۲ شرکت صبا فولاد خلیج فارس حدود ۵۰ درصد پیشرفت دارد. 

 مشکلاتی ناشی از تحریم‌ها، انتقال پول، فناوری و مسائل فنی به ویژه با اروپا داریم، اما پروژه در حال پیشرفت است و امیدواریم تا پایان سال آینده به بهره‌برداری برسد.
 وی افزود: شرایط صادرات صبا فولاد خلیج فارس از بعد از حادثه انفجار اسکله شهید رجایی به تدریج بهتر شده است.

مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس همچنین درباره رونمایی از محصول " تافکوت" توسط شرکت فولاد خوزستان و اینکه ادعا شده است این محصول می‌تواند جایگزین HBI شود، توضیحاتی را ارائه کرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر