جک استرا: می خواهم به ایران سفر کنم

جک استرا وزیر خارجه اسبق انگلیس طی گفتگویی با "بی بی سی" از سفر خود به ایران خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل تیکTik.ir، جک استرا گفت: به دولت حسن روحانی خوشبین هستم و قصد دارم با هدف بهبود روابط با ایران و بریتانیا، به تهران سفر کنم.
این نماینده مجلس عوام انگلیس افزود: پس از پیروزی روحانی از طریق سفارت عمان، برای رئیس جمهور منتخب ایران پیام تبریک فرستادم.
وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور در این دوره بهبود پیدا کند و سفارتخانه های دو کشور در تهران و لندن بازگشایی شود.
استرا با بیان اینکه حسن روحانی یک مقام دولتی باشخصیت بود که همیشه میدانست درباره چه صحبت میکند اظهار داشت: او کاملا بر موضوعات مسلط بود.
وزیر خارجه اسبق انگلیس با ذکر خاطراتی از گفت و گو با مقام های دولت ایران در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی گفت: اگر ما توانسته بودیم با دکتر روحانی و خاتمی به توافقی آبرومندانه برسیم، ایران با این مشکلاتی که در 8 سال اخیر گرفتار آنها بوده، مواجه نمیشد.
