بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۹

آغاز تحقیق و تفحص مجلس از خودروسازان

کد خبر : ۱۰۵۸۱۳
علی علیلو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از آغاز جلسات کارشناسی کمیته تحقیق و تفحص مجلس از خودروسازان خبر داد و اظهارداشت: این کمیته در حال جمع آوری اطلاعات و تشکیل کمیته‌های جانبی تخصصی است تا در زمان مقرر نتایج  خود را در صحن علنی مجلس قرائت نماید.
وی با اشاره به اینکه کمیته تحقیق و تفحص در روند تحقیقات خود میزان تولید و وضعیت صنعت خودرو سازی کشور را مورد بررسی قرار خواهد داد، افزود: تمام تلاش خود را می‌کنیم تا با حداقل بودجه بررسی این موضوع را انجام دهیم.
 این عضو کمیسیون صنایع اضافه کرد: هم اکنون روند تحقیقات آغاز و از فردا کارشناسان این کمیته در شرکت های خودروساز مستقر خواهند شد به نحوی که امیدوارم با همکاری خودروسازان تحقیق و تفحص از این حوزه در حداقل زمان تعیین که براساس قانون 6 ماه است تمام گردد.
 وی با بیان این که در روند تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی در صدد آسیب شناسی این صنعت و ارائه راهکار هستیم، افزود: تمام ابعاد صنعت خودرو بررسی و با همکاری خودروسازان راهکارهای عملیاتی ارائه خواهد گردید.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر