بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲
دایره طلایی

عقب گرد دلار از مدار سه هزار تومانی!

بازار ارز و سکه که مدتی است با نوسان های آرام و اندک کاهشی دنبال می شود حتی پس از مذاکرات با وجود خوش بینی ها ایجاد شده از کاهش تحریم ها بی توجه و آرام به راه خود ادامه داد.
کد خبر : ۱۰۸۶۵۸
بازار ارز و سکه که مدتی است با نوسان های آرام و اندک کاهشی دنبال می شود حتی پس از مذاکرات با وجود خوش بینی ها ایجاد شده از کاهش تحریم ها بی توجه و آرام به راه خود ادامه داد.

به گزارش بورس نیوز، روز دوشنبه اما روند کاهشی و گام به گام دلار در مرز سه هزار تومانی به گونه ای بود که دلار را به کانال 2900 تومانی سوق داد تا در نهایت نوسان 10 تومانی روز گذشته، دلار را در ایستگاه 2995 تومانی قرار دهد.

به نظر می رسد در نهایت انتظارات کارشناسان با توجه به بهبود شرایط سیاسی کشور و احتمال کاهش تحریم ها علیه ایران مبنی بر لزوم بازگشت دلار به کانال دو هزار تومانی در حال محقق شدن است. در این میان نمی توان منکر حمایت دلار در مدار سه هزار تومانی شد و باید دید این بار معامله گران کف قیمتی سه هزار تومانی دلار را نگه می دارند یا آنکه با نبود خریدار و ادامه خوش بینی ها شاهد کاهش بیشتر قیمت دلار خواهیم بود.

در بازار طلای داخلی نیز با وجود حرکت صعودی اونس جهانی، عقب گرد دلار از مقاومت سه هزار تومانی سکه امامی را نیز کم نوسان اما نزولی کرد تا با کاهش سه هزار تومانی نسبت به روز یکشنبه در مدار 953 هزار تومانی قرار بگیرد.

این میان نوسان نزولی دلار و سکه داخلی باعث شد تا برخلاف شروع مثبت اونس در بازارهای جهانی، سررسیدهای بازار آتی کم نوسان اما منفی پیگیری شوند و در محدوده منفی یک درصدی بسته شوند. پیش بینی معامله گران از قیمت سکه تحویل بهمن ماه تا یک میلیون و 37 هزار تومان عقب نشینی کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، روز دوشنبه با افزایش امیدواری ها به ادامه برنامه محرک های مالی فدرال رزرو و ادامه نگرانی ها نسبت به مسئله بودجه آمریکا اونس جهانی آغاز هفته را در مدار 1300 دلاری و صعودی شروع کرد.

هفته گذشته طلای جهانی بالاترین رشد هفتگی را در دو ماه گذشته به ثبت رساند. با اعلام افزایش سقف بدهی دولت آمریکا و فرصت سه ماه مجلس به دولت برای یافتن راه حل قطعی برای این مسئله، احتمال بازگشت بحران در آغاز سال جدید همچنان وجود دارد. طلای خالص طی ساعات معاملاتی روز جمعه با رشد 0.3 درصدی تا 1325 دلار و 21 سنتی پیش رفته بود.

با توجه به تعطیلی سه هفته ای دولت آمریکا و مشکلات اقتصادی پیش روی آن احتمال کاهش محرک های مالی فدرال رزرو در ماه جاری تا حدود زیادی کاهش یافته است. با این حال پیش بینی می شود در ماه دسامبر با بهبود وضعیت اقتصادی آمریکا فدرال رزرو برنامه کاهش یا توقف محرک های مالی را آغاز کند.

کارشناسان معتقدند به احتمال زیاد اونس برای حفظ شرایط فعلی با مشکل روبرو خواهد شد مگر آنکه تقاضای فیزیکی و حمایت معامله گران را کسب کند. شایان ذکر است تا زمان تهیه این خبر هر اونس طلای جهانی با رشد 0.02 درصدی با قیمت 1315 دلار و 64 سنت معامله می شد.

*آخرین آمار قیمتی بازار آتی سکه


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر