{mosimage}باید آیین نامه بورس کالا شامل تمامی محصولات مورد معامله در این بازار همانند سیمان، فلز محصولات کشاورزی و دامی باشد تا در آینده مشکلی از بابت نحوه و نوع معاملات به وجود نیابد.

"> اتاق پایاپای بورس کالای کشاورزی سبب اطمینان است

بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۰۲ دی ۱۳۸۶ - ۰۸:۲۵

{mosimage}باید آیین نامه بورس کالا شامل تمامی محصولات مورد معامله در این بازار همانند سیمان، فلز محصولات کشاورزی و دامی باشد تا در آینده مشکلی از بابت نحوه و نوع معاملات به وجود نیابد.

کد خبر : ۱۱۲۸۸

اتاق پایاپای بورس کالای کشاورزی سبب اطمینان است

پس از گذشت مدتها از زمان ادغام بورس کالای کشاورزی با بورس فلزات در قالب بورس کالا، هنوز معاملات محصولات این بازار بر اساس آیین نامه بورس فلزات انجام می شود.

ناصر مرشد سلوک مدیر عامل شرکت کارگزاری خوشه چین در بورس کالا، در گفت و گو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: در حال حاضر معاملات بورس کالا بر اساس آیین نامه بورس فلزات انجام می گیرد که با ساختار معاملات محصولات کشاورزی متفاوت است.

وی تصریح کرد: باید آیین نامه بورس کالا شامل تمامی محصولات مورد معامله در این بازار همانند سیمان، فلز محصولات کشاورزی و دامی باشد تا در آینده مشکلی از بابت نحوه و نوع معاملات به وجود نیابد. البته آیین نامه جدید بورس کالا در حال تدوین است که پس از تصویب اجرا خواهد شد اما هم اکنون معاملات به روش گذشته انجام می پذیرد.

مرشد سلوک با اشاره به تغییراتی در بورس کالای کشاورزی پس از ادغام آن با بورس فلزات خاطر نشان کرد: اتفاقات مثبتی در بورس کالا خصوصاً محصولات کشاورزی در حال شکل گیری است. چراکه قبلاً معاملات ما به چند مورد محدود می شد ولی در حال حاضر با توجه به تلاش و پیگیری های آقای هاشمی رییس هیات مدیره بورس کالا خصوصاً بخش کشاورزی، معاملات این بخش در حال گسترش است بطوریکه از دستاوردهای تشکیل بورس کالا می توان به ورود شکر به این بازار اشاره کرد که حدوداً نزدیک به سه هفته پیش وارد بورس کالا شد و در چند نوبت در رینگ معاملاتی مورد مورد داد و ستد قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت کارگزاری خوشه چین در پایان گفت و گوی خود را با بورس نیوز عنوان کرد: اتاق پایاپای که پس از تشکیل بورس کالا تاسیس شد گام موثر و مهمی بود در جهت تسریع معاملات بورس کالایی و از بین بردن برخی نگرانی ها و دغدغه های کارگزاران در انجام معاملات بود.

چراکه این اتاق به نوعی ضامن انجام معاملات است به طوری که این اتاق در زمان انجام معامله پول را از کارگزار خریدار دریافت می کند و پس از مدت زمان مشخص شده و انجام معامله و دریافت محصول از کارگزار فروشنده پول را به آن کارگزار تحویل می دهد و این امر سبب می شود تا کارگزاران از مشکلات و مسایل احتمالی که ممکن است در زمان تحویل پول و یا دریافت محصول به وجود آید آسودگی خاطر داشته باشند.

اشتراک گذاری :
ارسال نظر