در راستای تأمین نقدینگی مورد نیاز خودروسازان رقم خورد:
استارت فروش دارایی "خاور"
شرکت ایران خودرو دیزل نیز طی نامه ارسالی به سازمان بورس و اوراق بهادار نسبت به برنامه های "خاور" جهت فروش دارایی های تحت تملک آن شفاف سازی کرد.
براساس گزارش بورس نیوز، "خاور" طی روز گذشته با ارسال نامه ای به سازمان مذکور رسماً نسبت به برنامه های خود جهت فروش دفتر مرکزی شرکت اطلاع رسانی نمود. این شرکت تولیدکننده خودروهای سنگین در نامه مذکور بیان داشت که برنامه فروش دفتر مرکزی به تصویب هیأت مدیره شرکت رسیده، به گونه ای که اقدامات لازم جهت فروش ملک مذکور واقع در خیابات آزادی تهران در حال پیگیری است.
در پایان این گزارش می افزاید، به نظر می رسد خودروسازان داخلی همراه با برنامه های دولت جهت حمایت از این صنعت، کمر همت خود را در راستای بهبود وضعیت تولید و خروج از زیان آوری بسته اند تا بتوانند به دوران طلایی سال های گذشته خود باز گردند و به یکی از صنایع پر بازده و سودآور کشور تبدیل شوند.
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
اخبار روز
خبرنامه

حالا چی شده همشون چوب حراج زدند به دارایی هاشون؟!
گذاشتن قطعه سازها بدبخت بشن و تلید نزدیک صفر بعد به فکر نقدینگی افتادن ؟؟
واقعا این مدیران خودرویی چطور فکر می کنند ؟؟
الان بهترین زمان فروش دارایی در بازار سهام است نه املاک !!!!!
انقد الکی جو نده تو که بورسی هستی و آگاه!!!