بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۲۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

80 درصد معوقات بانکی ایران در اختیار 30 نفر

کد خبر : ۱۱۵۱۵۵
سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس اسنادی که در این کمیسیون موجود است حدود 30 نفر که البته اسامی برخی از این افراد در رسانه ها مطرح شده، بیش از 80 درصد معوقات بانکی را در اختیار دارند که باید تعیین تکلیف شوند.

مصطفی افضلی فرد روز پنج شنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان اردبیل افزود: اگر 20 درصد از منابع و مصارفی که بانک ها در اختیار این افراد قرار داده اند، دریافت شود بخشی از مشکلات کشور مرتفع می شود.

وی بیان کرد: متأسفانه در گذشته با این بدهکاران بانکی برخورد جدی نشده و هنوز این افراد در بازپرداخت بدهی های خود سهل انگاری می کنند.

او اضافه کرد: نرمش با این بدهکاران دانه درشت در حالی بوده است که افراد آسیب پذیر جامعه که تنها 50 میلیون ریال وام گرفته اند مدام از سوی بانک ها اخطار دریافت می کنند.

افضلی فرد گفت: سؤال اینجاست که آیا با دانه درشت ها نیز چنین برخوردی می شود یا فقط در مورد مردم عادی بحث منابع و مصارف پیش کشیده می شود؟

وی تصریح کرد: شایسته است که در دولت جدید برخوردها با متخلفان بانکی تشدید شده و بیت المال بیش از این تضییع نشود.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
حسین نیکوکار
جمعه ۲۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۹
باسلام :چند سال پیش ضامن وام ازدواج شدم ،تااینکه یک روز خانمم در بیمارستان امام رضای کرمانشاه مورد عمل جراحی قرار گرفت .آمدم با عابر بانک تسویه حساب کنم ،که دیدم حسابم مسدود است. وقتی پیگیر شدم متوجه شدم که جلوی حقوقم را برای تنها 17000هزار تومان (که آن هم وام تصویه شده بود)مسدود شده است .حال چند سال است که بسیار ناراحتم ،که نکنداسم من هم مثل آن 30نفر هنوز توی جیب آقای ریس جمهور قبلی باشد.نیکوکار
یاحق
جمعه ۲۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶
بسمه تعالی
اون سی نفر کس هستند اگه مردم عادی بودن یک میلیون هم دستشان را نمی‌گرفت.