{mosimage}مجمع توسعه صنعتی ایران روز یکشنبه مورخ 23/20/86 در سالن همایشهای رازی ساعت 9 صبح برگزار شد.ریاست مجمع به عهده آقای خوش گفتار بود که ایشان با دعوت از سایر اعضای هیأت رییسه وارد دستور جلسه شدند و در ابتدا آقای فولادی آملی گزارش هیأت مدیره را به مجمع تقدیم نمود و توضیحات مبسوطی در خصوص فعالیتهای هیأت مدیره ارایه نمودند.

"> روی دیگر "وتوصا" با خرید "کروی"

بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۲۵ دی ۱۳۸۶ - ۰۹:۰۹

{mosimage}مجمع توسعه صنعتی ایران روز یکشنبه مورخ 23/20/86 در سالن همایشهای رازی ساعت 9 صبح برگزار شد.ریاست مجمع به عهده آقای خوش گفتار بود که ایشان با دعوت از سایر اعضای هیأت رییسه وارد دستور جلسه شدند و در ابتدا آقای فولادی آملی گزارش هیأت مدیره را به مجمع تقدیم نمود و توضیحات مبسوطی در خصوص فعالیتهای هیأت مدیره ارایه نمودند.

کد خبر : ۱۱۵۵۴

روی دیگر "وتوصا" با خرید "کروی"

{mosimage}مجمع توسعه صنعتی ایران روز یکشنبه مورخ 23/20/86 در سالن همایشهای رازی ساعت 9 صبح برگزار شد.

ریاست مجمع به عهده آقای خوش گفتار بود که ایشان با دعوت از سایر اعضای هیأت رییسه وارد دستور جلسه شدند و در ابتدا آقای فولادی آملی گزارش هیأت مدیره را به مجمع تقدیم نمود و توضیحات مبسوطی در خصوص فعالیتهای هیأت مدیره ارایه نمودند.

از نکات مهم مورد اشاره در گزارش مدیر عامل به مجمع تصمیم در خصوص اغلال شرکتهای زیان ده و یا فروش آنها از طریق مزایده و (O.T.C) بود که البته در گذشته یکبار این اقدام در خصوص لامپ فارس صورت گرفته که هنوز نتیجه مطلوب حاصل نشده است.

نکته دیگر استفاده از وجوه حاصل از فروش سهام یا دریافت سود نقدی از شرکتهای تابعه برای بهبود پرتفوی بورسی بود که در گذشته این وجوهات حذف هزینه های مختلف شده است و در بورس سرمایه گذاری نگردیده است از سوی دیگر تسویه بخش عمده ای از وامهای با بهره بالا (31 – 25 درصد) و جایگزینی وامهای جدید با بهره پایین (15 – 12 درصد) اقدام مهم مدیریت جدید است.

پس از آن بازرس محترم شرکت گزارش خود را قرائت نمودند و نوبت به پرسشهای سهامداران رسید که موارد مختلفی بیان شد که مهمترین پرسش از مدیریت جدید نحوه عملکرد در خصوص خرید و فروش سهام در بورس بود و اینکه چرا توسعه صنعتی ایران به سمت خرید سهام مدیریتی توسعه معادن روی گام برداشته است و آقای ابراهیم بیات معاونت پرتفوی و بورس سرمایه گذاری توسعه صنعتی در این خصوص اظهار داشت: در رویکرد جدید تصمیم بر آن شده است که توسعه صنعتی ایران از بنگاه داری به سمت سرمایه گذاری در صنایع مادر، در برود و با توجه به اینکه روی یک صنعت مادر و پایه است و میزان سرمایه وتوصا اجاز می دهد که سهم مناسبی از این صنعت را در اختیار بگیرد و ایده هایش را در این صنعت پیاده نماید خرید سهام توسعه معادن روی که یک شرکت تخصصی و هلدینگ در صنعت روی است را دستور کار قرار دادیم و معتقدیم که پس از رفع مشکلاتی از جمله باطله برداری معدن انگوران، ابلاغ مصوبه واگذاری معدن و رشد قیمتهای جهانی این سهم رشد مناسبی خواهد نمود و حتماً توسعه صنعتی با مدیریت مناسب خود در کروی به سودآوری مناسبی می رسد و سهامداران شیرینی این سرمایه گذاری را می چشند.

در پایان جلسه، مجمع با توزیع سود به میزان 40 ریال موافقت نمود.

تاريخچه فعاليت

شركت سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران با مشاركت 50 مؤسسه اقتصادي كشور( از جمله 4 بانك بزرگ )به عنوان مؤسسين و نهايتاً 290 هزار سهامدار، از طريق پذيره نويسي عمومي با سرمايه اوليه به ميزان 352 ميليارد ريال در تاريخ 6/10/1375 به ثبت رسيد و فعاليتهاي خود را جهت سرمايه گذاري در بخشهاي صنعتي، بازرگاني، خريد و فروش سهام و ساير اوراق بهادار آغاز نمود و در ارديبهشت ماه سال 1378 در كمتر از سه سال در بورس اوراق بهادار تهران پذيرفته شد .

اعضای هیات مدیره

نام و نام خانوادگي

?سمت

به نمايندگي از

آقاي ابراهیم خوش گفتار

رئيس هيات مديره

شركت سرمايه گذاري رنا

آقای مهدی لری امینی

نایب رئیس هیأت مدیره

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران

آقاي مصطفی شهریاری

عضو هيات مديره

شركت سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي

آقاي عباس ملكي تهراني

عضو هيات مديره

شركت سرمایه گذاری سایپا

آقاي علیرضا فولاد آملی

عضو هيات مديره و مديرعامل

صندوق حمایت و بازنشستگی آینده ساز

تركيب سهامداران

سهامداران بابيش از نيم درصد سهم از سهام شركت در تاریخ تهیه گزارش(26/9/1386) بشرح جدول ذيل مي باشند :

رديف

نام سهامدار

تعداد سهام

درصد مالكيت

1

سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران

185.643.510

59/24

2

شركت سرمايه گذاي تجلی سامانه (سهامي عام)

60.294.775

98/7

3

شركت سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي

41.612.974

51/5

4

شرت هامون کیش( سهامی خاص )

19.000.000

52/2

5

شركت سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا (سهامي عام)

15.000.000

99/1

6

شرکت سرمایه گذاری خوارزمی

10.245.346

36/1

7

بانك ملي ايران

6.284.515

83/0

8

شركت بهساز مشاركتهاي ملت

5.029.828

67/0

9

شركت سرمايه گذاري صنعت بيمه

4.108.000

54/0

10

زامياد

3.831.332

51/0

11

ساير اشخاص حقيقي(254081) و حقوقي(203)

403.989.720

5/53

جمع كل

755.040.000

100%


سرمايه اوليه شركت مبلغ 352 ميليارد ريال بوده كه با تصويب مجمع عمومي فوق العاده صاحبان سهام در ديماه 1378 به مبلغ 2/387 ميليارد ريال از محل اندوخته سرمايه اي و در ديماه 1382 از مبلغ فوق به مبلغ 8/580 ميليارد ريال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدي سهامداران و در تاريخ 15/10/1383 از مبلغ 8/580 ميليارد ريال به مبلغ 04/755 ميليارد ريال از محل مطالبات حال شده و آورده نقدي افزايش يافته است

حمايت منطقي از سهم شركت سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران دربورس

يكي از اهداف اساسي در دوره جاري حمايت منطقي از سهم شركت سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران در بورس بوده است لذا در راستاي تحقق هدف فوق نسبت به بازار گرداني سهم شركت سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران اقدام و در دوره جديد به گونه اي سياست‌گذاري شد تا سهم توسعه صنعتي ايران در بورس شناور بوده و هر روز قابل معامله باشد و در حال حاضر سهم شركت از لحاظ نقد شوندگي رتبه بالايي را دارد.(كسب امتياز 86 از 100 و رتبه بیست و پنجم در میان 40 شرکت اول بورس از لحاظ نقد شوندگي ) و از تيرماه 1386ديگر صف فروشي براي سهم توسعه صنعتي وجود ندارد .

استقرار و راه اندازی سيستم جدید سهامداري شركت

با توجه به تعداد زياد سهامداران شركت (در حدود 280.000 نفر) و پراكندگي آنها كه يكي از معضلات عمده سيستم سهام بوده، همواره انرژي زيادي صرف اين سيستم ميگرديده و تغييرات زيادي از بدو تأسيس شركت تاكنون انجام پذيرفته كه بشرح ذيل میباشد :

سال 75 سيستم سازمان صنايع ملي ايران تحت سيستم DOS اجرا گرديده و از سال 76 تا سال 80 از سيستم تحت DOSرايورز استفاده شده است. از سال 81 تا 82 سيستم نما مورد استفاده قرار گرفته است و آخرين سيستم نرم افزاري مورد استفاده توسط كارشناسان شركت طراحي گرديده بود كه به دليل عدم ايجاد ركورد براي هر فعاليت و نداشتن كاردكس تعدادي و ريالي براي پاسخگوئي به سهامداران، شركت را دچار مشكلات عديده مي نمود.

دراين راستا از پايان سال 85 شركت اقدام به خريد سيستم از شركت فصل رايانه نمود و سیستم فوق زیرنظر مشاور مدیرعامل و تشکیل کمیته اجرایی انفورماتیک و مالی تبديل اطلاعات سيستم هاي متفاوت قبلي و كنترل تعدادي و ريالي اطلاعات سهامداران تا پايان شهريور بطول انجاميد و از مهر ماه ساير اقدامات لازم جهت راه اندازي و تست نهائي انجام و در حال حاضر سیستم جدید مورد بهره برداری قرار گرفته است و در حال حاضر سهامداران محترم شرکت می توانند از طریق سیستم تلفن گویای سهام از چگونگی عملکرد و حساب خود اطلاع یابند.

برنامه ها و اهداف آتی

- برنامه ریزی جهت واگذاری سرمایه گذاریهای انجام شده در صنایعی که از روند سود دهی مطلوبی برخوردار نبوده اند.

- تداوم عرضه سهام کاهش ارزش یافته بدون چشم انداز مناسب به منظور تأمین نقدینگی جهت سرمایه گذاری جدید.

-شناسایی صنایع داراي مزيت نسبي به منظور سرمایه گذاری در آنها با در نظر گرفتن اینکه حجم سرمایه گذاری مورد نیاز جهت ورود به صنعت و شرکت مورد نظر متناسب با حجم پرتفوی شرکت باشد.

-سرمایه گذاری در سهام مورد واگذاری، توسط سازمان خصوصي سازي

- تداوم حمایت منطقی از سهم شرکت در بورس به گونه ای که سهم شرکت از رتبه نقد شوندگی بالایی برخوردار باشد.

-پیگیری جهت تعیین تکلیف بدهیهای بانکی شرکتهای تابعه به منظور اصلاح ساختار مالی آنها و همچنین فراهم نمودن بستر مناسب جهت تعامل مطلوب با سیستم بانکی برای دریافت تسهیلات جدید.

-انجام پیگیریهای لازم به منظور تعیین تکلیف نهایی بدهیهای مالیاتی شرکت سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران و شرکتهای تحت پوشش .

-برنامه ريزي جهت بهينه سازي در ساختار سرمايه گذاريهاي شركتهاي غيربورسي( اعم از بهبود ساختار ، افزايش سرمايه ، تغيير تكنولوژي و واگذاري و...)

-شناسائي و فراهم نمودن فرصتهاي سرمايه گذاري جديد با پيش فرض سودآوري مستمرو با انجام مطالعات و بررسيهاي كارشناسي

اشتراک گذاری :
ارسال نظر