{mosimage}در یک سال گذشته اقدامات خوبی برای شفاف سازی حسابهای مخابراتی صورت گرفته و در این مدت باقی مانده تا ورود این شرکت به بورس ، به شفاف سازی مابقی حساب های مخابرات رسیده می شود.
دعوت رییس سازمان خصوصی سازی از سرمایه گذاران خارجی
معاون وزیر امور اقتصادی و رییس سازمان خصوصی سازی گفت: در یک سال گذشته اقدامات خوبی برای شفاف سازی حسابهای مخابراتی صورت گرفته و در این مدت باقی مانده تا ورود این شرکت به بورس ، به شفاف سازی مابقی حساب های مخابرات رسیده می شود.
به گزارش خبرنگار بورس نیوز غلام رضا حیدری کرد زنگه در همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری در مخابرات ایران هدف اصلی این همایش را مشخص کردن شرایط واگذاری ها ی شرکت مخا برات ایران براساس ابلاغ سیاست های اصل 44 قانون اساسی کشور دانست.
وی با اشاره به اهمیت صنعت مخابرات گفت: با ورود به عصر ارتباطات واطلاعات نقش مخابرات بسیار با اهمیت ارزیابی شده است.
وی اظهار داشت امروز مخابرات یک الگوی مناسب برای خصوصی سازی ا ست به گونه ای که پس از ابلاغ اصل 44 قانون اساسی اولین بنگاه دولتی که همگام با این اصل حرکت کرده و وظایف حاکمیتی را از وظایف غیر حاکمیتی تفکیک کرده است.
وی با بیان این که بخش حاکمیتی شامل شرکت زیر ساخت و سازمان تنظیم مقررات رادیویی تعربف شده افزود: 33 شرکت مخابراتی و شرکت ارتباطات سیار به بخش خصوصی واگذار می شود.
زنگه ضمن بیان این مطلب که شفاف سازی حساب شرکت های مخابراتی تا زمان ورود به بورس انجام می شود گفت: اصلاح اساس نامه، مشخص کردن وضعیت ودایع ، شفاف سازی حساب شرکت های مخابراتی ازجمله افدامات صورت گرفته برای ورود شرکت مخابرات به بورس می باشد.
وی افزود: بر اساس سیاستهای اصل44 ،مخابرات به عنوان یک صنعت بزرگ شناخته شده که پس از خصوصی شدن 20 درصد سهام شرکت متعلق به دولت .و 80 درصد سهام مخابرات به بخش خصوصی است.
وی دلایل خصوصی سازی شرکت مخابرات را سیستم ناکارآمد شرکت مخابرات در شرایط فعلی دانست و گفت: مخابرات درصدداست تا سرویس دهی مناسب را در قالب یک قیمت متعادل به کاربران ارایه نماید .
زنگنه خاطرنشان کرد: در حال حاضر فعالیت مخابرات در یک بازار دولتی و در یک فضای غیر رقابتی انجام می شود.
این مقام مسئول با بیان این که در دو سال گذشته مخابرات اقدامات مناسبی را برای ایجاد فضای رقابتی ایجاد کرده است افزود: در شرا یط فعلی ایجاد فضای رقابتی ،رشد و بهره برداری در صنعت مخابرات از مهمترین اهداف این صنعت برآورد شده است.
زنگه با اشاره مدت زمان یک قرن فعالیت مخابرات در ایران افزود: امروزه بیشتر کشورها از شبکه نسل چهارم استفاده می کنند این در حالیست که شبکه مخابراتی ایران در شبکه های نسل دوم فعال است ،که ا ین امر بیانگر تاخیر وضعیت مخابراتی در استفاده از فناوری های جدید است .
وی افزود: مخابرات یک صنعت درآمد زا است که از سویی باعث توسعه و رشد کشور بوده و از سوی دیگر� به عنوان مهمترین زیرساخت رشد و توسعه کشور شناخته شده است .
زنگه با اشاره به کشور مکزیک و پاکستان گفت: صنعت مخابرات این کشورها پس از خصوصی شدن به یک پیشرفت مناسبی دست یافته است .
وی گفت: با خصوصی شدن مخابرات باید زیر ساخت های مخابراتی کشور مدل سازی شود تا از این طریق فاصله نسل های شبکه های مخابراتی کمتر شود.
معاون وزیر گفت: در اصل