توضیح ریاست جمهوری درباره «اخراج یک نابینا»
این فرد با مدرک تحصیلی سیکل کارمند نهاد ریاست جمهوری شده که اساساً ورود او به نهاد را غیرقانونی کرده است. اما نهاد برای احترام به قرارداد بسته شده و همچنین شرایط جسمانی وی، قرارداد را ملغی نکرده و تا پایان قرارداد، با او همکاری کرده است.
یک منبع مطلع در نهاد ریاست جمهوری در گفت و گو با خبرنگار «انتخاب»، توضیحاتی در مورد جنجال رسانهای در مورد اخراج یک نابینا از نهاد ریاست جمهوری ارائه داد.
این منبع در ابتدا گفت: نهاد ریاست جمهوری براساس تصمیم بخش اداری، اقدام به ساماندهی نیروی انسانی گرفته که براساس مدرک تحصیلی، سوابق و... تصمیماتی گرفته و افرادی را مشخص کرده که در چند فاز این اتفاقات بیافتد.
وی ادامه داد: این دسته افراد مانند نابینای عزیز مذکور، جزء نیروهای قراردادی هستند که قراردادشان تا پایان سال 92 است و تا پایان سال کلیه حقوقشان پرداخت میشود. در واقع به طور اتوماتیک قرارداد این افراد در پایان سال 92 پایان مییابد.
این منبع با بیان اینکه «برای نهاد ریاست جمهوری محفوظ است که در مورد نیروهای خود تصمیم بگیرد»، گفت: به این افراد از سه ماه قبل پیغام داده شده است که اطلاع داشته باشند که تا پایان سال 92 قرارداد همکاری دارند و ار مایلند به دنبال شغل باشند، اقدام کنند.
وی همچنین با اشاره به صحبتهای منتشر شده از این کارمند قراردادی نهاد ریاست جمهوری گفت: این صحبتهایی که از ایشان منتشر شده، از اساس صحت ندارد. اول آنکه اساسا قرار نیست هیچ واحدی در این کار دخالت کند و در این مورد تصمیمی بگیرد.
این منبع افزود: دوم اینکه این کار نوعی مظلومیت نمایی و سوءاستفاده از شرایط خاص جسمانی است.
وی گفت: این فرد با مدرک تحصیلی سیکل کارمند نهاد ریاست جمهوری شده که اساساً ورود او به نهاد را غیرقانونی کرده است. اما نهاد برای احترام به قرارداد بسته شده و همچنین شرایط جسمانی وی، قرارداد را ملغی نکرده و تا پایان قرارداد، با او همکاری کرده است.
این منبع در پایان گفت: این فرد کمکهای بلاعوض و وامهای بسیار زیادی از نهاد گرفته و حتی ویلایی نیز در شمال کشور خریداری کرده است!
گزارش خطا
0 پسندیدم
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
نبايد اخراج مي شدند همه ما به يك نوعي در نابينا شدن اين فرد و ديگر معلولان مقصر هستيم.
پاسخ
سوء استفاده در هر شکلی مذموم است. حال توسط یک معلول باشد یا غیر آن
پاسخ
باسلام اگر ویلا در شمال خریداری کرده که نیازی به این حقوق نداره
پاسخ
دولت قانونمدارمعنایش همینست به کدام کارمند وکارگرقراردادی چنین وامهایی تعلق میگیرد اگر قانون هست پس کلیه نابینایان ومعلولین هم میبایست ازاین امکانات استفاده نمایند درحالیکه نابینایان عزیزی هستندباتحصیلات بالاتر وعالیه که بیکارهستند چراانها نتوانستد ازاین رانت پارتی استفاده نمایند..
پاسخ
اخبار روز
خبرنامه

