بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱

برنامه دولت برای کارت‌های بنزین 1000 لیتری

کد خبر : ۱۱۶۵۳۲
همزمان با افزایش بنزین ذخیره‌سازی شده 400 تومانی توسط مردم در کارت‌های هوشمند سوخت، مطالعات کارشناسی شده‌ای به منظور ساماندهی سهمیه بنزین ذخیره‌سازی شده در کارت‌های سوخت در دولت آغاز شده است.

به گزارش مهر، همزمان با آغاز دور جدید تغییرات قیمتی و غیر قیمتی بنزین برای سال 1393 و افزایش قیمت هر لیتر از این فرآورده استراتژیک نفتی ایران به بیش از 1000 تومان، طرح جدید ساماندهی سهمیه‌های بنزین هم در دستور کار دولت قرار گرفت.

از این رو دولت تدبیر و امید در نخستین اقدام با کسب موافقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بهای هر لیتر فرآورده‌های نفتی همچون بنزین و گازوئیل را برای سال آینده 5 درصد افزایش داده است.

با تصویب افزایش 5 درصدی عوارض فرآورده‌های نفتی سال آینده، بهای هر لیتر بنزین معمولی به 420 تومان، بنزین معمولی آزاد 735 تومان، بنزین سوپر نیمه یارانه‌ای 525 تومان و بنزین سوپر آزاد به 840 تومان افزایش یافته است.

پیش بینی می‌شود در صورت تصویب طرح حذف پرداخت کارمزد از سوی دولت، سال آینده بار پرداخت هزینه کارمزد بنزین در قالب اجرای طرح حق‌العمل کاری به دوش مردم بیافتد.

علاوه بر این، با اجرای طرح ساماندهی سهمیه بنزین خودروها، طرح حذف و تبدیل سهمیه‌های ویژه برخی از خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی همچون آژانس‌های مسافربری، خودروهای موسسات آموزش رانندگی، وانت بار به سهمیه بنزین معمولی 60 لیتری در ماه آغاز شده است.

این در حالی است که از نخستن روز زمستان سالجاری سهمیه بنزین خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده هم به طور کامل قطع شده است و دولت پیش بینی می‌کند با قطع سهمیه‌های عادی و ویژه بنزین خودروهای مختلف در مجموع حدود 9 میلیون لیتر از مصرف بنزین روزانه کشور را برای سال آینده کاهش دهد.

در این بین، یکی از برنامه های در دستور کار دولت برای مدیریت مصرف بنزین در سال 1393 مدیریت سهمیه‌های ذخیره‌سازی شده بنزین در کارت‌های هوشمند سوخت است.

یک مقام مسئول در ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در گفتگو با مهر با بیان اینکه در برخی از کارت‌های بنزین خودروهای شخصی 1000 لیتر و بیش از یکهزار لیتر بنزین ذخیره سازی شده است، گفت: برخی مردم تصور می کنند که کارت هوشمند سوخت، کارت پس‌انداز بنزین است.

وی با تاکید بر اینکه تصور مردم از کارت بنزین اشتباه است، بیان کرد: هدف دولت از ارائه ماهانه 60 لیتر سهمیه بنزین به مردم تامین نیازهای روزانه و ماهانه بوده و نه اینکه سهمیه‌های بنزین را در کارت‌های هوشمند سوخت ذخیره شود.

این مقام مسئول با اعلام اینکه چند سال قبل با اجرای طرحی از انتقال سهمیه بنزین برخی از خودروهای عمومی همچون تاکسی‌ها از یک ماه به ماه بعد جلوگیری شد، افزود: از این رو هم اکنون مطالعاتی به منظور اجرای این طرح برای خودروهای شخصی هم در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ سناریویی برای حذف و یا سوزاندن ذخیره بنزین کارت بنزین خودروهای شخصی نهایی نشده است، خاطرنشان کرد: اما باید تدابیری اندیشید تا مردم از سهمیه بنزین ماهانه صرفا برای تامین نیازهای روزانه و ماهانه خود استفاده کنند.

به گزارش مهر، هم اکنون بیش از دو میلیارد لیتر بنزین با قیمت 400 تومانی در کارت های هوشمند سوخت خودروهای شخصی ذخیره سازی شده است.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵
این طوری شما همه را وادار به مصرف می کنید. حالا یک تعدادی که در مصرف صرفه جویی کرده و برای مسافرت برنامه ریزی می کنند هم به جمع ضایع کنندگان اضافه می کنید. خدا بیامرز بابام را. همیشه میگفت پسر جان هر حرفی می خواهی بزنی اول قشنگ فکر کن. حالا شما مقام مسئول نمی خواد قشنگ فکر کنید اما یک نخود فکر کنید. کاش هر که بر اساس لیاقتش توی این سیستم کار می کرد!!!!
رضا
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۱
آخه به شما چه ربطی داره من بنزینمو میخوام ذخیره کنم.آخه به شما چه ارتباطی داره . مملکت کمونیسمیه مگه ؟!!!!!
فرزان
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۴
مملكت بدتر از كمونيستيه
رضا
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
سلام : با داشتن این نوع کارشناس مملکت به هیچ جا نمی رسد کما اینکه تا به حال نرسیده .مرد حسابی ذخیره بنزین چه مشکلی برای دولت ایجاد می کند .کسی دوست دارد بنزین سهمیه خود را ذخیره نماید وهنگام مسافرت استفاده کند ودر مواقع عادی از بنزین ازاد استفاده می کند .مگر بنزین هم خوردنی است
fary
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷
ديگه شورشو در آوردن كم مونده بيان بگن هر كي ميخواد زن بگيره اول ...
رضا موتوری
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸
آخه لامصبا من که میخوام سالی یه بار مسافرت برم ، راهی جز ذخیره کردن بنزین دارم؟یه مسافرت به مشهد یا شیراز رفت و برگشت نزدیک به 400 تا می سوزونه.
فرهاد
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰
شما با این رفتارتون مردم مجبور میکنید که حتی اگر لازم ندارن استفاده غیر ضروری کنند بعد اسم خودتون رو میذارید دولت تدبیر وامید بدبخت ما که سرنوشتمون دست شماست خدایا به دادمون برس
امیر آرای
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۲
خجالت بکشید بروید مدیریت یاد بگیرید یا اجازه دهید مدیران کارآمد تصمیم گیری کنند ما دومین کشور صادر کننده نفت هستیم.
سعيد
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
فقط با اينكار مخازن بنزين تو منازل داير ميشه كه خيلي خطرناكتر است
علی
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۵
آخه پروفسورها این کار یعنی تشویق مردم به مصرف بیشتر بنزین و آلودگی بیشتر هوا یک ذره فکر هم خوب چیزیه
جوگير
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۷
... دولتي فراگير
عنوان رشته جديد كارشناسي ارشد و دكتري در دانشگاه مديريت كلان سرزمين رابينهود
دانشكده تكدي گري دولتي
حیران از علم و آگاهی
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۲
پس چرا هی میگید با ماشین شخصی بیرون نرید با حمل و نقل عمومی رفت و آمد کنید هوا آلودس کلاغه غمگینه و...
حمیدی
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۰
چقدر بدبختیم ما
نتیجه پارتی بازی در ادارات دولتی همین کارشناسان ... است دیگه.
حميد
دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۲
jتشويق به صرفه جويي يا .....اين كارشناسان بايد جهان را مديريت كنند واقعا....
بی تدبیر
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۰
آ خر این مملکت چه موقع روی مسولین چیزفهم روخواهد دید؟
ناشناس
سه‌شنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۳
لطفا براي هر كاري كه مي خواهيد انجام بديد با تعدادي كارشناس و خبره مشورت كنيد و بعد تصميم گيري كنيد كه مثل توضيع سبد كالا مضحكه عالم و ادم نشويم .