بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۰
توسط کانون نهادهای سرمایه گذاری و کارگزاران صورت پذیرفت:

نامه مشترک به دبیر شورای نگهبان

کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و کانون نهادهای سرمایه گذاری، در خصوص مصوبه مجلس شورای اسلامی راجع به تعیین نرخ خوراک گاز واحدهای پتروشیمی در قانون بودجه­ سال 1393، نامه مشترکی به منظور ابطال مصوبه مذکور به دبیر شورای نگهبان ارسال کردند.
کد خبر : ۱۱۷۰۸۰
براساس گزارش بورس نیوز، کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار و کانون نهادهای سرمایه گذاری، در خصوص مصوبه مجلس شورای اسلامی راجع به تعیین نرخ خوراک گاز واحدهای پتروشیمی در قانون بودجه­ سال 1393، نامه مشترکی به منظور ابطال مصوبه مذکور به دبیر شورای نگهبان ارسال کردند.


متن کامل این نامه بدین شرح می باشد:

جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین جنتی

دبیر محترم شورای­ نگهبان

با سلام و احترام؛

در خصوص مصوبه­ مجلس شورای اسلامی راجع به تعیین نرخ خوراک گاز واحدهای پتروشیمی در قانون بودجه­ سال 1393 ایرادات مشروحه زیر مشاهده می شود و به نظر می­رسد موارد مزبور با موازین شرع و اصول قانون اساسی مغایرت داشته باشد:

1. به موجب اصل 52 قانون اساسی تصویب بودجه­ی سالیانه کشور بر عهده مجلس شورای اسلامی است اما مصوبه­ مجلس در مورد تعیین نرخ خوراک از حدود تقنین در زمینه­­­­­­ بودجه فراتر رفته و مجلس اقدام به قیمت گذاری نموده است که در تعریف متعارف بودجه جایی ندارد و دخالت در امور اجرایی بوده که خارج از صلاحیت ها و اختیارات مجلس است. شورای محترم نگهبان قبلاً نیز با این استدلال قانون گذاری مجلس را در خصوص تعیین ساعات کار بانک ­ها دخالت در امور اجرایی تشخیص داده است و آنرا مخالف قانون اساسی قلمداد نموده است. در این مورد نیز مجلس می تواند برای تعیین نرخ خوراک ضابطه ای ارائه کند اما تعیین نرخ مقطوع برای یک محصول معین نه تنها خلاف فلسفه بودجه نویسی است بلکه برخلاف اصل 51 قانون اساسی و تفکیک قوا است.

2. تعیین سقف برای بازده واحدهای پتروشیمی علاوه بر ایراداتی که در ادامه به آن اشاره می شود با اصل 46 قانون اساسی نیز ناسازگار است. چگونه می توان از یک سو به موجب این اصل مطرح کرد که هر شخص مالک حاصل کسب و کار خویش است و از سوی دیگر صنعت معینی را از امکان بهره برداری کامل از حاصل کار مشروع خود محروم کرد. اگر مجلس محترم با استدلال گزاف بودن سود واحد­های پتروشیمی به دنبال کاستن از سود آنها است می­تواند از طریق اصلاح نظام مالیاتی به این مهم دست یابد اما در حال حاضر با تصویب این قانون تلاش در جهت محدود کردن سود مشروع واحدهای پتروشیمی علاوه بر تعارض با اصل 46 با مفهوم اصول 47 و 44 که مالکیت خصوصی مشروع را مورد حمایت قرار می دهد تعارض دارد.

3. در حال حاضر مصوبه مورد اعتراض به گونه ای تنظیم شده است که بین واحدهای پتروشیمی تبعیض قایل می شود با این توضیح که در مصوبه مزبور قیمت پایه خوراک به ازای هر متر مکعب 15 سنت تعیین شده است و از سوی دیگر مقرر شده است که نرخ بازده ریالی نباید بیشتر از 25 درصد باشد این امر به این معنا است که اگر یک واحد پتروشیمی با نرخ 15 سنت، بازدهی بیش از 25 درصد داشته باشد باید رقمی حتی بالاتر از 15سنت بپردازد و در طرف مقابل اگر واحدی با نرخ پایه هم به بازده 25 درصد نرسد، باز هم مکلف به پرداخت نرخ پایه است. این چنین قانون گذاری از یک سو توأم با ابهام است و نیاز به تبیین دقیقتر دارد و از سوی دیگر با سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی در تشویق بهره وری تعارض دارد.

4. مصوبه­ کنونی با تبصره بند ب ماده 1 قانون هدفمند کردن یارانه ها که نرخ خوراک را برای واحدهای پتروشیمی تعیین کرده و تا سال 98 نیز لازم الاجرا است نیز تعارض دارد به این معنا که به موجب قانون اخیر عنوان شده نرخ خوراک واحدهای پتروشیمی اعم از مایع و گاز معادل 65 درصد نرخ صادراتی با مبداء خلیج فارس تعیین شده است. فارغ از این که تعیین نرخ خوراک با کیفیت حاضر با این قانون بالا دستی که باید بر بودجه های سالانه حاکم باشد و مجلس به هنگام تصویب لایحه بودجه مکلف به رعایت آن است، تعارض دارد، به وضوح یکی از مصادیق غرور و فریب سرمایه گذاران خرد و کلانی است که با اتکاء به این اطمینان 10 ساله اقدام به سرمایه گذاری در بازار سرمایه و این صنعت نموده اند و در ممنوعیت و مذمومیت غرور و فریب تفاوتی بین این که غارّ و فریب دهنده حکومت باشد یا هر شخص دیگری وجود ندارد.

لذا خواهشمند است است به هنگام بررسی مصوبه مذبور و تعیین مطابقت یا عدم مطابقت آن با موازین شرع و قانون اساسی موارد فوق نیز مورد توجه قرار گیرد.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
كاربر آنلاين
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۲۵
با سلام
اينها كه فرموديد يعني چه؟ ما حقيقي ها هيچ نبفهميم!!!!
رضاپور
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۳
همه می دانند کارگزاران بورس پول یکسری شرکتها و پولدارها را ریختن تو پتروشیمی و پالایشگاهی و برای خودشان تحلیل گر شده بودند و به سهمهای پر پتانسیلی چون سیمانی و خودرو و بانک نگاه نمی کردن ولی بازار بهر حال متوجه شده و راه خود را از یه سری سهام جدا کرده اینکه هیاهو نداره . در ضمن سود کارگزاری در خرید وفروش سهامه نه اینکه مردم سهامداری کنند حالا ببین کی بازار را خرابش کرده . لطفا پیدا کن پرتقال فروش را
امیر
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۰
ما نمیتوانیم منافع 70000000ایرانی را فدای معدود سهامدار شرکتهای پتروشیمی بکنیم
مسعود نوری
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۰
سلام من هم کاملا با این عزیزان موافقم وبنظرم باید این قانون باطل ومنطقی اصلاح گردد.امیدوارم دست پر برگردید.
ف
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۱
وقتي شبندر 120 تومني شد 1700 تومن اونوقت شاخص شد 85000.تو تلويزيون صحبت از بازده هاي نجومي بود.
تکليف ما که سهام غير پالايشي و پتروشيمي داشتيم و تو اين چند وقت همش زدن تو سرمون و حالا هم دارن بدبختمون ميکنن چيه؟
بهزاد
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۶
احسنت.به این میگن کار اساسی.شنیدم که قالیباف هم یه همچین نامه ای رو به شورای روحانی فرستاده.
هدی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
بورس نیوز شجاع ایکاش اینامه را به تشخیص مصلحت نظام یا شخص مقام محترم رهبری مینوشتند؟؟؟؟؟
مینا
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸
بهتر بود در این گزارش به قیمتهای خوراک در منطقه مانند قطر امارات و عربستان و ترکیه ... و مسایل رقابتی اشاره میکردید
مهدی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۹
سیاست هدفمندی یارانه ها بمنظور واگذاری سطح قیمت ها به مکانیزم عرضه و تقاضا اجرا می شود. بنابر این قیمت گذاری در مراجع قانونی با این سیاست در تناقض است. چشم انداز نظام تصویب کرده است که نقش دولت باید بسمت سیاست گذاری برود و از مداخله در جریان قیمت گذاری بصورت مستقیم باید اجتناب نماید. نهایتاً دولت می تواند مشابه با صنعت های دیگر از جمله خودروسازی با ابزار تعرفه و تنظیم واردات اقدام نماید. همچنین ضرر و زیان به صنعت کلیدی پتروشیمی می تواند به افزایش بیکاری و همچنین وابستگی به صنایع خارجی و کفار بینجامد که به بقای نظام اسلامی صدمه وارد نماید. به هر حال حتی اگر این اقدام نوجیهاتی نیز ذاشته باشد، هم باید بصورت تدریجی اجرا شود و هم باید تشخیص داده شود که در شرایطی که نظام ما با هجمه اقتصادی دشمن مواجه است آیا این تصمیم به صلاح نظام است یا خیر. همچنین محدودیت های ناشی از تحریم به ما ثابت کرد که باید به سمت کاهش صادرات مواد بصورت خام برویم بنابر این رشد تمام خوشه صنعتی مواد پتروشیمی به بهبود فضای کسب و کار آن و صنایع تأمین کننده آن نیاز دارد. با این مصوبه قدرت رقابت از اصلی ترین صنعت کشور در مقابل رقبای منطقه ای و بین المللی آنها گرفته می شود. صنعت پتروشیمی مهمترین بازوی اقتصادی نظام می باشد و ضرورت دارد که تصمیمات مربوط به آن در افق بلندمدت و بصورت هدفمند اتخاذ گردد.
وحید
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۰
ممنون.دست مدیران کانونها درد نکنه.نمایندگان محترم مجلس یاد بگیرند که نماینده سهامداران خرد و مردم عادی هستند و مثل این بزرگواران واکنش منطقی،دقیق و خداپسندانه داشته باشند.
00
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷
بد بختی ما رو ببین که قانونمون رو افرادی مثل رسایی وآقا تهرانی و بذرپاش تصویب می کنند و برای اعتراض هم باید به سراغ افرادی مثل جنتی برویم .
مختار
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
انشاالله حضرت اقا جنتی به فکر اصلی ترین سهم بازار سرمایه بفرمایند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رضوی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
جناب اقای جنتی .سرمایه گذرانی که سهام شرکتهای پتروشیمی را خریداری کردند از افزایش قیمت ۵ برابری نرخ گاز بی خبر بودند ایا این افزایش قیمت مصداق گران فروشی نیست .ایا ضررهای ۴۰الی۵۰درصدی ان را دولت جبران خواهد کرد
salar
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳
پسرش را وزیر کرد.... حالا بیاد چوب لا چرخ دولت بکنه ؟؟؟؟؟؟؟
زهی تصور باطل زهی خیال محاااااااال
مهدي
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۳
حاج آقا جنتي شما به داد ما سهام داران خرد برس . ممنون از پيگيري كانون كارگزاران
احمد
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۶
با سلام
اگر این دو بزرگوار نگاه ملی داشتند ابتدا نگاهی به صورتهای مالی شرکتهای پتروشیمی در کدال می انداختند و بعد نامه می نوشتند .
محمد علی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۳
درود بر شما
خداکنه شورای نگهبان دلش به حال بازار بسوزه و البته بر طبق گفته های بالا مصوبه مجلس رو در خصوص خوراک لغو کنه یا حداقل تعدیل کنه
تاپ
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶
افرین حداقل یه اقدامی کردید....
ضمنا اقای جنتی آیت ا... هست نه حجة الاسلام
سعید
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۸
درود بر نویسندگان این نامه به نظر من هم این مصوبه نه تنها باعث تضییع حقوق سهامداران گردیده بلکه اساسا با روح قانون اساسی و حق مالکیت افراد در تناقض می باشد
فرهاد20
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۱
غرور و فریبا خوب اومدی عزیز. دقیقا سرمایه گذاران حقیقی بوضوح فریب داده شده اند! از یک طرف انها را تشویق به سرمایه گذاری در بورس میکنند و به آنها وعده رونق و سود بازار بورس را میدهند و از طرف دیگر با قوانین من درآوردی سرمایه آنها را از دستشان درآوردی. اگه اسم این فریب نیست پس چیه؟
امیدوار
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۲
با سلام از نظر مضمون بسیار خوب است وامیدواریم شورای نگهبان به آن توجه نماید در حال حاضر بعد از خداوند چشم امیدمان به این شورا است.
ali
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۳
آفرين به دكتر خدارحمي
kj
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۴
بالاخره یه اقدامی کردین هرچند خیلی دیره
ربی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸
ایکاش نما.یندگی مجلس هم مثل ریاست جمهوری محدویت داشت. اکنون در مجلس نمایندگانی هستند که چند دوره حتی 5یا6 دوره پشت سرهم وکیل بودهاند و همین موضوع باعث شده که انها دیگر ...شده اند و غریبه با مردم و مشکلات جامعه میباشند.
ناشناس
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲
درود برشما انشاله نتیجه می گیریم .به امیدخدا
محود قربانی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۳
با سلام متاسفانه امروز مسولان با روشهای جدید یه فریب دادن سرمایه گذاران می پردازند و با مسایل اقتصادی به صورت احساسی برخورد میکنند. مثلا مسولان از یک طرف که شاخص بالای 85 هزار واحد است هر روز از طریق شبکه خبر زیر نویس می کنند که شاخص بورس حبابی نیست و با سیاست چماق و هویچ سرمایه های سرمایه گذاران را به باد می دهند . و امروز که با افت شاخص روبرو هستیم می گویند این افت قابل توجیه است بورس زیاد بالا رفته بود .
علی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴
آفرین بسیار عالی بود. بابا این مجلس از بازار سرمایه سر در نمیاره. چیه یه عده با هر مدرک غیر مرتبط میان راجع به اقتصاد تصمیم میگیرن پدر مردم رو در میارن
امیر محمد
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴
اگر احاد جامعه در انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرکت میکردند و به شخص اصلح رای میدادند الان با این مشکل روبرو نبودیم. این باشه عبرت برخی که در انتخابات شرکت نمیکنند .
رضا
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴
تو این مدت همه مدیریت بازارسرمایه بسیار ضعیف کار کرد و هم سایر نهادها. این لابی گرها بایستی با خود مجلسیان و یا حتی دولتی ها انجام می دادن که نرخ خوراک 15 سنت در مجلس تصویب نشود. نوش دارو بعد از مرگ سهراب هست. ضمن اینکه طراحی شاخص نیز ضعف خود را کاملا در این دوره نشان داد. امیدوارم از این اشتباهات بتوند درس بگیرند و سرمایه های مردم بهتر هدایت و کنترل کنند.
محود قربانی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱
شاخ در اوردنی تو کشوری که که هر سال عادیش 20تا 25 درصد تورم داره و هر سال غیر عادیش 40 تا 60 درصد تورم داره و تازه میخواد از خام فروشی نفت و گاز هم جلوگیری کنه محدودیت سود 25 درصدی رو میزارن خپ اگه این جوری باشه مردم میرن تو دلالی وغیره... تازه از طرفی خیلی از محصولات همین شرکتها رو هم اجازه نمیدن با قیمت های جهانی تو بازار داخل عرضه کنند
ایرانی مظلوم
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۱
. ایکاش چند حقوق دان واقعی ومستقل توی خانه این ملت مظلوم بود. واژه کم سواد واقعآبرازنده آقایان است.
محمودي
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
سلام خدمت دبير و اعضاء معزز شوراي نگهبان قانون اساسي
احتراماً، اينجانب بعنوان يك مدير ستادي شاغل در شركتهاي توليدي صنعت پتروشيمي كشور و با بيش از 20 سال تجربه كاري ميداني خدمت شما عزيزان عرض مي نمايم تنها مزيت نسبي جذب و افزايش سرمايه گذاري در ميهن اسلامي صرفاً نرخ پائين خوراك مي باشد(دقت فرمائيد تنها مزيت آنهم نسبي). لذا ضرورت دارد نسبت به اصلاح مصوبه مذكور به نحوي كه عدالت پايمال نشود، اقدام فرمائيد. (پيشنهاد بنده افزايش نرخ بصورت پلكاني طي 10 سال و ساليانه حداكثر 30 درصد اعمال و در پايان سال دهم برسيم به 90 درصد سبد گاز صادراتي در مبدا خليج هميشه فارس، بنابراين حداكثر نرخ سال 93 برابر با 5 سنت منطقي و معقول است). شما بزرگواران عنايت داريد در حال حاضر حمايت از صنعت افتخار آفرين پتروشيمي در مقابل كشورهاي همسايه امري اجتناب ناپذير است و بسياري از دلايل ديگر كه مجال طرح آن نمي باشد.
باتشكر - محمودي
سمیرا بزرگی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
ما پولمون رو تو اوج گرونی به دست صندوق سرکایه گذاری ا.. دادیم و الان تو هرواحد 400 هزارتومان ضرر کردیم در حالی که صندوق ... شعبه قزوین به ما گفته بود در هرحال اصل پول شما ثابت است و ضرری متوجه شما نمی شود در حالی که هم اکنون بعد از کاهش قیمت بازار بورس و کلی ضرر می گویند ما کی چننین حرفی زدیم و زدن زیر همه چیز ماهم که با بدختی و فروش ماشین و گرفتن وام و دادن ماهی کلی قسط الان موندیم چه کار کنیم تو رو خدا به داد ما برسین این مملکت فقط به درد دلالها می خوره و سرمایه گذاری در بورس و کمک به تولید کشور هم هیچ فایده ای نداره و فقط آدمهای بدبخت، بدبخت تر میشن. به داد ما برسین
شهلا
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
اگه بازار سر مایه ویران بشه در دینا هم ویران شده به حساب میام یک کاری بکنید
ارحام
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۵
کلید از اول هم دست همین ایت اله حاجی جنتی بوده و هست و خواهد بود
علی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
امیدواریم جنا آقای جنتی حفظ الله یکبار هم که شده دردی از این مردم مظلوم دوا کنند
محمد امین
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۷
ایت اله جنتی یکی از توادر الهی هست که ازش کار برمیاد حاجی بیا تو یه کاری بکن
علیرضا عقیقی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۸
از دکتر خدارحمی بابت دقت و امیدواری متشکریم.
امیر جعفر
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۸
به نظر من باید نرخ خوراک مورد بازنگری قرار گیرید و مزیت رقابتی صنایع پتروشیمی همچنان حفظ شود. چرا که نه تنها ممکن است دیگر سرمایه گذاری جدیدی در صنعت پتروشیمی انجام نشود حتی شرکتهای فعال را هم ممکن است با مشکل موجه کند.
و از شورای محترم نگهبان تقاضای ابطال این موصبه را دارم.
حامي
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۲
آقايون سهامداري كه از سرنگون شدن سهام پتروشيمي خوشحاليد نوبت خودتان هم مي رسد... بازار سرمايه يك بازار پيوسته است شما هم متضرر مي شويد مجلسي كه بدون نظر گرفتن سهامداران خرد يك صنعت در مورد آن چنين تصميمي ميگيرد بعيد نيست در آينده به سراغ ساير صنايع نيز مثل سيمان و خودرو بيايد....
حامد
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱
این جنتی فکر نکنم اون جنتی معروف باشه.
اون ایت اله هست ولی این یکی حجت الاسلام.
به هر حال شورای نگهبان هم دلش به حال مردم نمیسوزه.
احمدی در طلا و دلار بدبختمون کرد حاج حسن هم در بورس.
خدا خیرشون بده که مرتبا طعم ورشکستگی را بهمون می چشونند.
سیاوش
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۰
آخه من موندم این کانون کارگزاران نمیدونن ایشون آیت ا.. هستن. من اگه جای ایشون بودم نرخ رو به خاطر این اشتباه 50 سنت میکردم.
مهران
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱
اي واااااااااااااااااااااااي . به جاي آيت اله تو نامه نوشتن حجةالاسلام . حتما توقع داريد با اين وضعيت آقاي جنتي به نامه شما ترتيب اثر بده.
مثه اين ميمونه كه به جناب سرهنگ بگي سر كار استوار. D:
حسین ازغندی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۵
بررسی بودجه یک فعالیت کاملا تخصصی و فنی است در حالیکه در انتخاب نمایندگان و تعیین حیطه اختیاراتشان این مهم لحاظ نشده است . تا این تناقض برطرف نگردد همواره احتمال تصویب قوانین نامناسب و خلاف منافع عامه وجود خواهد داشت .
محسن
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۵
درود فرآوان بر شما .مشکل بازار سرمایه اینه که آقایون مجل......سهام ندارن و اکثرا تو بازار مسکنن نمیخواهن پول وارد بورس شود وتمام تلاش میکنن تا پول از بورس خارج و وارد مسکن شود
مهدی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۶
توکلی . مرگ بر انگلیس مرگ بر آفتاب پرست .همین شخص زمان خاتمی از تثبیت قیمتها دفاع کرذ . (در دور اول از احمدی نزاد دفاع می کرد) بعد ایشان را می کوبید آقا این بکشید این دفعه هم خوراک پتروشیمی ها را ..... کرد
فرخ قاسمی
دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۶
بنظرمیرسدکه راجع به بند۳نوشته شود:مگربازدهی این صنعت صرفابه نرخ خوراک به تنهایی وابستگی دارددر صورتیکه نرخ بازدهی به مجموعه ای ازعوامل موثردرروند فعالیت های عملیاتی این صنعت وابسته هست.
سهامدار
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳
زمانی که سهامهای 170تومانی درطول چند ما با سفته بازی به1800تومان رساندند باید به این بازار شک کرد که منطقی نیست .مشکل از رانت ومفت خوری 2.7سنت خوراک پتروشیمی نیست زیرا زیرا رانت خواران بار خودشان بستن وثروت مملکت راغارت کردندوحالا که باید نرخ واقعی راپرداخت کنند با خراب کردن بازار سرمایه می خواهند مجلس وشورای نگهبان راتحت فشار قراردهند تادوباره به مفت خوری ادامه دهند.بانی خراب کردن بازار همین ذینفعان سهامهای پتروشیمی هستند که بازار وسهامپتروشیمی راباایجاد صفهای خرید مصنوعی وسفته بازی بالا بردند وحالا به این روز انداختند.
reza
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۰
ببین مفت خور تو و اعوانو انصارت هستید که این چرندیاتو مینویسید سهام هزارو هشتصد تومانی چه ربطی به پتروشیمی داره یازده ماهه تاپیکو از چهارصد شده جهارصدو هشتاد بیخود شلوغ نکن میخوای ازاین اشفته بازار کلاهی برای خودت ببافی مفت خور و فرصت طلب شماها هستید که سهامتان را فروختید و با گزافه گوییها بورس را به این روز انداختید
پرویزقهرمانی
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۷
این افت شدیدشاخص باعث میشه تاسرمایه های بورس بطرف بازار کشیده شود. که خودش تورم زا است. ممنون قهرمانی پرویز از تبریز
mahdi
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۹
زمانی که هر هفته بورس 10 تا 15 درصد رشد داشت باز هم نامه غور و فریب میدادید. ای صحیح است منافع 70 میایون نفر ایرانی فدای چند هزار نفر سهامدار سوددیده گردد. آیا سایر حوزه های مالی که در طول یکسال گذشته زیان دیدند غور نمودند؟ لابی و یکسو نگری بورسی ها امری ناپسند است و این هیاهوها معنی ندارد در اقتصادی که میخواهد بسوی شفافیت حرکت کند.
شهرام نهاوندي
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۹
حيفم اومد جواب آقايي را كه معتقده كارگذارها پول پولدلرا را تو پتروشيميها گذاشتند را ندم ،مشكل ما همين تفكر است