بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۳

وزیر اقتصاد خبر داد اتخاذ تدابیر لازم برای بهبود بازار سرمایه

کد خبر : ۱۱۷۴۱۴
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)‏ دکتر علی طیب نیا با بیان اینکه دولت و رییس جمهور توسعه بازار سرمایه و صیانت از منافع سهامداران را مدنظر دارند، افزود: دولت دغدغه های فعالان بازار درخصوص ابهامات موجود در برخی صنایع، به ویژه صنایع اثرگذار در بورس را مورد رسیدگی قرار خواهد داد.

وی همچنین به برنامه های سازمان بورس برای اداره بازار اشاره کرد و افزود: انتظار می رود اجرای این برنامه ها تاثیر قابل توجهی در بهبود شرایط بازار داشته باشد‏، ضمن اینکه شرکت های حقوقی نیز در حمایت از سهامداران خرد بصورت جدی وارد عمل خواهند شد.

وزیر اقتصاد همچنین به چشم انداز مثبت اقتصاد در سال آینده اشاره کرد و گفت: باتوجه به روند رو به بهبود اقتصاد کشور‏، نگرانی خاصی درخصوص شرکت ها و صنایع حاضر در بازار سرمایه وجود ندارد.

طیب نیا دیدگاه دولت به بازار سرمایه را توسعه متوازن بازار اولیه و ثانویه دانست و خاطرنشان کرد: همانگونه که بازار اولیه باید فعال باشد تا بتواند در تامین مالی بلندمدت بنگاه های اقتصادی ایفای نقش کند‏، بازار ثانویه هم باید رونق داشته باشد‏، به ویژه اینکه برنامه دولت، آزادسازی سهام عدالت و قابلیت معامله این سهام در بورس است و لازمه توفیق این برنامه‏، رونق بازار سرمایه، به ویژه بازار ثانویه است، از این رو، رونق هر دو بازار اولیه و ثانویه‏، به عنوان بازارهای مکمل یکدیگر مدنظر دولت است.

وزیر اقتصاد افزود: لازمه اجرای موفق سیاست های خصوصی سازی‏، برخورداری از بازار سرمایه پایدار‏، امن و مطمئن است و دولت برای حفظ و توسعه این بازار،از تمام ابزارها و روش های ممکن استفاده خواهد کرد.


اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
دولت بي تدبيران
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۷
دولت راستگويان!!!
قبل از اين همه افت هم همين حرف رو زديد ولي فقط حرف بود و عملي ديده نشد...با حرف مشكلها حل نميشه
مخابرات 390 شده 290 الان صف فروش
گروه بهمن 340 شده 200 الان صف فروش
زامياد 240 شده 140الان صف فروش
هر حقوقي الان بياد سهم بخره به فكر سهامداران خرد نيست بفكر جيب خودشه چون سهام مفته الان
333
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۹
تدابير لازم!!!!!
شما نبودي ميگفتي كاهش قيمت سهام اسيبي به بورس نميزنه....بله كاهش قيمت سهام به در و ديوار ساختمان بورس اسيبي نميزنه...
یک مالباخته!
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۱
اونوقت آقای خواجه نصیری میگه زیان 50درصدی سهامداران را قبول ندارم زیرا شاخص بورس در این مدت تنها 10 درصد افت کرده!!!!
یک مالباخته!
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۹
اونوقت آقای خواجه نصیری میگه زیان 50درصدی سهامداران را قبول ندارم زیرا شاخص بورس در این مدت تنها 10 درصد افت کرده!!!!
حمید
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۲
ایشان بایستی برای ضعف در مدیریت سازمان بورس این ایینه اقتصاد مملکت جوابگو باشند چرا در زمانی که هیچ اتفاقی در مملکت مثبت نبود اقدام به کنترل تبلیغات کذایی و ورود افراد تازه واردانجام ندادند چرا الان سازمان خصوصی اقدام به عرضه سهام می نمایدو در زمان افزایش شاخص هماهنگی لازم با سایر نهادها برای عرضه سهام انجام نشد
کاظم
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۱
اقای وزیر مدرکتو از کجا گرفتی ؟ نکنه مال تو هم ... ؟ این حرفهای تکراری رو را دو هفته پیشم گفتی . فردا معلوم میشه راست میگی یا لازم دروغه !!!!!
حسین نیکوکار
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۵
با سلام : جناب آقای طیب نیا ، از آنجایی که ما در یک کشور اسلامی قرار داریم ،وخود را مقید به اخلاق اسلامی می دانیم ، دیگر معنی ندارد که گروهی با داشتن رانتهای اطلاعاتی، قبل از ورود اطلاعات محرمانه بودجه به مجلس ،تمام سهم های خود را با درصد مثبت به فروش می رسانند ،وبعد تنها سهامداران خورد ،باقی می مانند، وکلی ضرر ناجوانمردانه.لطفا" به داد ما برس.
حسین
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۶
به نظرم اون حقوقیهای ناشناس که این روزها به هرقیمت حتا سی و چهل درصد پایینتر از یکی دوهفته پیش فروشنده اند شرکتهای صوری وابسته به رانتخواران بزرگ مثل بابک زنجانی هستند که پولهای کثیف سنگین وارد بازار کرده اند وحالا احساس خطر میکنند مسوولان دادستانی رد این پولشویی ها را از طریق برخی کارگزاریها میتوانند پیگیری کنند بعد ازین بازار بصورت طبیعی به تعادل میرسد چون بیش از هشتاد درصد شرکتها چه بنیادی وچه تکنیکال بسیارارزنده هستند البته همکاری دولت ومجلس واصلاح برخی تصمیمات بودجه ای میتواند اعتماد اکثریت سهامداران رابه بازارسرمایه بطور کامل بازگرداند
مهدی
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۳
دروغ کافیه مردم دیگه گول این حرفها را نمیخورن . مولا میگه دو صد گفته چو نیم کردار نباشد .
سعید
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۹
خوب مسئولان نگران یک ماه باقیمانده نیستن قولشون واسه سال آیندست اونم شاید آخرای سال اینده
علی
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۴
دولت پولو از دست مردم کشیده بیرون با این افت سهام، بالا فروخته پایینشو دوباره داره میخره، مجلس بورس با دولت دستشون تو یه کاسه بوده خوراک چه ربطی به کلیه گروهها داره؟ جو دادان که مردم به صندوقها حمله کنند بعدشم گروههای دیگه بریزه، دوستان نفروشین تو صف نرین!
مهدی
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۰:۲۰
بابا من موندم قسم حضرت عباستون رو باور کنم یا دم خروس؟؟؟؟؟؟
باباشما که تیشه به ریشه بورس زدید
خدا ازتون نگذره که واسه پول من کارگری که بیکار هم شده دندون تیز کردید
مهرداد مصطفوی
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۱
آخی.چقدر وظیفه شناس وخدا ترس
باورکنید که تو هیچ جای دنیا وهیچ کشوری به راستگویی وصداقت مسولان ما یافت نمیشه.کجای دنیا با مفسدان اقتصادی با این شدت برخورد میشه؟؟
کجای دنیا این همه منابع عظیم نفت وگاز ومعادن متنوع دارن وهر از چندگاهی سبد کالا میدن وباعث میشن مردم تو همین صف های سبد کالا اتحاد ووحدت رو تمرین کنند؟؟
کجای دنیا هر 2 سال مردم مورد امتحان قرار میگیرن وهر بار با یه بهانه سر صندوق ها همدیگر رو ملاقات میکنند.
کجای دنیا سراغ دارین که دولت ومجلس وقوه قضات برا هم دیگه تعیین تکلیف کنند وآخر سر مردم رو به صبر وبردباری تشویق کنند
کجای دنیا سراغ دارین که مردمانش این همه با احساسات پاک ودوست داشتنی با نمایندگانومسولان برخورد کنند وهمیشه ا نها رو ببخشن وباز در یه انتخاب دیگه خودی نشون بدن؟؟؟
نمایندگان ودولتمردان ما فقط وفقط یه مشکل کوچیک دارن وانم اینه که همیشه عملشون با گفته هاشون یکی نیست واساتد استفاده از افعال معکوس هستند.و چون دوست ندارن من وشما رو ناراحت ببینند با هزاران دروغ مصلحتی فشار عصبی و قلبی ما رو کنتل میکنند.
اما تجربه این سالیان نشون داده تو این کشور تنها چیزی که ب ا آقایان و والازاده ها ارزش نداره مردم این سرزمین هستند.چرا که به مصلحت نیست پشت پرده ها عیان شود که اگر چنین شود باید فاتحه همه را خواند هر سه قوا و......
قل
خورشید
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۸
من که از این همه کلام وزیر لذت بردم . شما چطور؟
ali
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۵۸
ضعیف ترین وزیر که متاسفانه قرعه بنام اقتصاد افتاد
hff
جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۵
نصف سرمایه مردم رو بر باد دادید کو تدبیر کو امید؟
khameneei
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۱
هیچ هم پشیمان نمی شویم تازمانیکه توکلی هست ما سرمایه گذاری نخواهیم کرد شما را با اقتصاد مقاومتی تنها می گذاریم تا درسی باشد برای مجلس و دولت خپاحاقظ و گوله گوله