بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۲:۴۸

ایسنا: مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس: پرداخت سهام به جای طلب صادرکنندگان به شرط قابل عرضه بودن در بورس امکان‌پذیر است

کد خبر : ۱۱۸۰۹
ایسنا: مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس: پرداخت سهام به جای طلب صادرکنندگان به شرط قابل عرضه بودن در بورس امکان‌پذیر است

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس،‌ پرداخت سهام به جای طلب صادرکنندگان را مشروط به توافق میان دولت و صادرکنندگان دانست.

سیدکاظم دلخوش ـ مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس ـ در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ در رابطه با پرداخت سهام به جای طلب صادرکنندگان، ‌ابزار عقیده کرد و گفت: وقتی صادرکنندگان از چنین روش استقبال کنند و توافق بین دولت و آن‌ها برای نحوه چنین پرداختی وجود داشته باشد، جایگزینی سهام به جای طلب صادراتی ایرادی ندارد.

وی ادامه داد: این پیشنهاد وزارت بازرگانی از چند جهت سهل الوصول است؛ اول آن که با اعتبارات و بودجه‌ای که وزارت بازرگانی دارد تامین طلب صادرکنندگان با سختی‌هایی مواجه است، هم‌چنین از این راه سهام شرکت‌های دولتی که قرار به واگذاری آن‌هاست توزیع می‌شود.

مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر این که واگذاری سهام شرکت‌های دولتی به شرط قابل عرضه بودن در بورس می‌تواند به عنوان طلب صادرکنندگان داده شود ، اظهار کرد: در غیر این صورت صادرکنندگان دچار مشکل خواهند شد؛ ولی اگر سهام قابل عرضه در بورس باشد هم سرمایه‌گذاری در داخل را رونق می‌بخشد هم با توجه به آن که می‌تواند نقد باشد، صادرکنندگان و تولیدکنندگان را تشویق به سرمایه‌گذاری می‌کند.

دلخوش، تصریح کرد: نکته سوم این که از این طریق طلب صادرکنندگان که سال‌ها معوق مانده بود پرداخت می‌شود.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر