بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۹

توضیحات ظریف نمایندگان سوال کننده را قانع نکرد

کد خبر : ۱۱۸۳۴۸
  توضیحات محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ، نمایندگان سوال کننده را قانع نکرد.
 

«سیدحسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره جلسه این کمیسیون با وزیر امور خارجه به ایرنا گفت: ظریف برای پاسخ به 9 سوال 117 نفر از نمایندگان امروز (سه شنبه) در این کمیسیون حضور یافت.

وی افزود: در این جلسه ابراهیم آقامحمدی نماینده خرم آباد سوالی در مورد ملاقات هیات اروپایی با مجرمین فتنه 88 و تقدیم جایزه 50 میلیون یورویی به هر یک از آنان به پاس معارضه با جمهوری اسلامی ایران داشت.

نقوی حسینی ادامه داد: ظریف درمورد این سوال گفت که اولا پولی به آنها پرداخت نشده است و ثانیا ما هم مخالفت خود را با ملاقات مذکور اعلام کرده بودیم و همچنین بعد از ملاقات هم سفیر احضار و برخورد شده است و دیگر این که هیچ شرطی برای ورود هیات پارلمان اروپایی از طرف ایران پذیرفته نشده است اما آقامحمدی از این توضیحات قانع نشد.

وی افزود: سوال دوم از ظریف را جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد مطرح کرد و پرسید ˈجنابعالی در دانشگاه گفتید که آمریکایی ها می توانند با یک بمب سیستم دفاعی کشور ما را از کار بیندازند، از توان نظامی ما می ترسد؟ آمریکا از ملت ما می ترسد.ˈ

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ظریف در پاسخ به این سوال تاکید کرد که ˈخوب بود سوالی که بنده به آن پاسخ دادم نیز قرائت و شنیده می شد. بنده اگر چه جمله اولم زیبا نبود ولی توضیح کامل دادم که فرهنگ شهادت و حضور ملت باعث حفظ شدن نظام ماست. مقاومت مردم منبع قدرت ملت ایران استˈ ، اما کریمی قدوسی از این توضیحات قانع نشد.

به گفته نقوی حسینی، سوال سوم را نیز کریمی قدوسی به نمایندگی از طرف 54 نماینده امضا کننده مطرح کرد که علت موضع انفعالی وزیر امور خارجه در نظرات و مواضع رژیم اسرائیل و هولوکاست پرسید و ظریف گفت که من در مقابل رژیم صهیونیستی قوی ترین موضع را اتخاذ کردم و بهانه هم دست رژیم صهیونیستی نمی دهم.

وی تاکید کرد: جنایتی در غرب اتفاق افتاده ، چرا باید فلسطینی ها تاوان آن را بپردازند؛ ما نباید بهانه ای بدهیم که زمینه ساز جنایات رژیم اشغالگر باشد که کریمی قدوسی باز هم از پاسخ وزیر قانع نشد.

نقوی حسینی به سوال بشیری از وزیر امور خارجه اشاره کرد و افزود: این نماینده پرسید که پس از شکست های القاعده در سوریه و تهدیدهایی مبنی بر حمله به منافع جمهوری اسلامی ایران چرا در این خصوص از سوی دولت جمهوری اسلامی ایران تدابیر لازم اتخاذ نشده است و جمعی از اتباع ایرانی به شهادت رسیدند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ظریف در این باره توضیحاتی ارایه کرد که نماینده سوال کننده از پاسخ ظریف قانع نشد.

به گفته وی، سوالات حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان، ایرج ندیمی نماینده لاهیجان و علی اکبر آقایی نماینده سلماس به دلیل حضور نیافتن این نمایندگان در این جلسه مطرح نشد.
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
رضا
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۲
به درک که قانع نشدند
ایرانی
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۵
باور کنید اگر ظریف معجزه میکرد باز هم این نمایندگان قانع نمی شدند زیرا هدف چیز دیگری است که همه می دانیم!!!
a
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۹
بجهنم که قانع نکرد اصلا اینها چه حقی دارند از منتخبان مردم مرتب سوال میکنند ای کاش کار مثبت انجام بدنند بجای این همه مانع تراشی
علی
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۲
کاسبیها داره خراب میشه
باید حواسمون به کاسبان تحریم باشه
کوروش
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۳
اگه قانع میشدن باعث تعجب بود!! کسی که نمیخواد قانع بشه رو نمیشه با هیچ منطقی قانع کرد.. ملت به زودی در انتخابات بعدی مجلس قانعشون میکنه...
محمد عامری
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۳
فرض کنیم این خبر زمان احمدی نژاد بود. کامنتا اینجوری میشد:

1- چقدر خوب که قانع نشدند. بالاخره یکی باید جلوشو بگیره.
2- باور کنید اگه بیشتر از اینها هم مشکل درست کرده بود من که باور نمیکردم مجلس چیزی بگه. جای تعجبه!
3- عالی شد که قانع نشدن. حق نماینده هاست که از دولتیا سوال کنن و وظیفه نظارتشونو انجام بدن.
حسین
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۹
این اقایون را فقط و فقط کارت هدیه قانع میکنه.......
علی
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۳
به نماینده سوال کننده بگویید در انتخابات بعدی پاسخ مردم را خواهند یافت
رضا
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۹
این جناب کریمی قدوسی یادش رفته mpt رو یکی یادش بندازه که دیگه تو مسائلی که متوجهش نمی شه دخالت نکنه.فقط یاد قوم بنی اسرائیل و بلاهایی که سر موسی آوردن افتادم.
pasyar
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۲
کسی خواب است میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو به خواب زده نمیشه.
daryoosh
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۱
آقای ظریف تا تو باشی وقتی مجلس میری کارت های هدیه شون رو با خودت نبری. پدرجان وزیر که دست خالی مجلس نمیره!!! دفعه بعد خوب حواست رو جمع کن :-)
حسين اميدي
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۳
كسي كه نمي فهمه رو بالاخره ميشه يك طوري حاليش كرد اما امان از كسي كه خودش رو به نفهمي زده كه متاسفانه هيچ كاريش نمشه كرد
حسين اميدي
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۳۳
آخ چه بد شد
شامي
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۳
ايشاله درو بعدي ز خجالتشون در ميايم...كسي نيست از خودشون سوال كنه...اصلا نماينده كيا اند؟؟
بنده خدا
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۲
تنها نماینده واقعی مردم ایران آقای ظریف هستند که متاسفانه باید وقت و انرژی خود را صرف پاسخگویی به این نماینده نماها کنند.
بهزاد
سه‌شنبه ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۹
اقایان نماینده ما رای میدهیم مشکل مردم و حق بیت المال از جیب یکسری سود جو برگردد نه باز جویی از نماینده ملت لطفا زندگی نامه حضرت علی را مطالعه نمایید
ابراهیم
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۴
هدف نمایندگان ملت ، اصلاً قانع شدن نیست فقط به دنبال مخالفت با دولت و لج و لجبازی هستند.
ابراهیم
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۰
هدف نمایندگان ملت ، اصلاً قانع شدن نیست فقط به دنبال مخالفت با دولت و لج و لجبازی هستند.
بينام
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۰
آخه چه توقعات بيجايي دارين ، اين نماينده ها حدشون صحبت و سوال در مورد سبد كالاييه ،ديدن كه از توضيحات نعمت زاده قانع شدن ،
nazi
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۴
نمايندگان شريف مردم رو هيچ توضيحي قانع نميكنه حتي اگه از طرف آقاي ظريف كه سياستمداري برجسته ، كاردان و انقلابي است باشه . نمايندگان مجلس رو فقط كارت اعتباري قانع مي كند و بس راستي اسامي اونهايي كه ليست كارت اعتباري بگيرا رو خط خطي كرده بودن مشخص شد؟؟؟؟؟؟
1
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۶
دلم برا ظریف میسوزه.حالش مثل حال مستشار تو قهوه ی تلخه
حسن
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
اینها نماینده مردم نیستند. نماینده یه مشت از خدا بیخبرند که برای منافعشون حاضرند مملکت و همه مردمو فدا کنند.خدا سزاشونو بده
محمد نایینی
چهارشنبه ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹
خدایا مارا از شر این کاسه های داغتر از آش و طلبکاران از زمین وزمان واین علامه های دهر(mpt) نجات بده.