بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
پنجشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶

کاهش تورم نقطه به نقطه به 5.5 درصد

کد خبر : ۱۱۸۴۷۸
معاون رئیس جمهور گفت: نرخ تورم نقطه به نقطه با 5.5 درصد کاهش به 22 درصد و تورم 12 ماهه منتهی به بهمن ماه نیز با کاهش به 33.7 درصد رسیده است.

به گزارش فارس، نوبخت، سخنگوی دولت در گفت‌وگوی ویژه خبری چهارشنبه شب، تأکید کرد: خبر خوش کاهش تورم را تقدیم ملت عزیز می‌کنم؛ نرخ تورم نقطه به نقطه با 5.5 درصد کاهش به 22 درصد و تورم 12 ماهه منتهی به بهمن ماه نیز با کاهش به 33.7 درصد رسیده است.

وی افزود: این میزان کاهش نرخ تورم  با تلاش تیم اقتصادی دولت محقق شده است. 
اشتراک گذاری :
گزارش خطا
نظرات کاربران
ارسال نظر
نظرات بینندگان
saeed
پنجشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۴
با سلام بله ایشان گفتند ولی نگفتند چگونه (خیلی راحت بود در یک ماه کذشته با کاهش نقدینگی و با نصف شدن پول مردم در بورس تورم را کاهش دادیم که کار بسیار خوبی بود نه پولی چاپ شده و نه از بین رفته فقط در سیستم دارایی مردم نصف شده که با عث کاهش تورم این ماه گشته تشکر لازم نیست
علی
پنجشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۶
لطفاً تیتر را اصلاح فرمائید. در متن گفته: تورم نقطه به نقطه با 5.5 درصد کاهش به 22 درصد رسیده است. یعنی تورم نقطه به نقطه هم اکنون 22 درصد است. تیتر تصحیح شده یکی از دو شکل زیر می باشد: 1) کاهش 5.5 درصدی تورم نقطه به نقطه 2) کاهش تورم نقطه به نقطه به 22 درصد.