تعدیل منفی 50 درصدی "فسرب"
{mosimage}شرکت ملی سرب و روی ایران با توجه به عدم سرشماری موجودی های خود طی شش ماه دوم و همچنین اصلاح برخی سندهای مالی قصد دارد تا طی تعدیل منفی سود سهام خود را حدوداً به نصف کاهش دهد.
شرکت ملی سرب و روی ایران با توجه به عدم سرشماری موجودی های خود طی شش ماه دوم و همچنین اصلاح برخی سندهای مالی قصد دارد تا طی تعدیل منفی سود سهام خود را حدوداً به نصف کاهش دهد.
مهندس ادهمی رییس هیات مدیره شرکت ملی سرب و روی ایران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با اشاره به وضعیت کنونی سهام شرکت ملی سرب و روی ایران اظهار داشت: در حال حاضر با توجه به سرشماری های انجام شده از موجودی انبار شرکت و نیز اعمال برخی سندهای اصلاحی در مسایل مالی، EPS شرکت در شش ماهه دوم با کاهش حدوداٌ 50 درصدی همراه خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: شرکت ملی سرب و روی بر خلاف برخی شرکتها که سندهای اصلاحی خود را شب عید بررسی می کنند و تعدیلات خود را طی دو یا چند مرحله اعلام می کنند، "فسرب" قصد دارد تا با محاسبه کل صورت وضعیت مالی خود اعم از میزان موجودی انبار، اسناد اصلاحی و ... کل تعدیل خود را یکجا به بورس اعلام نماید تا سهامداران از وضعیت کلی سهام شرکتشان با خبر باشند.
ادهمی تصریح کرد: در حال حاضر در بین شرکتهای زیرگروه توسعه معادن روی کالسیمین از وضعیت بهتری برخوردار بوده و گزارش سه ماهه آن نسبت به 9 ماهه گذشته رشد داشته است.
وضعیت کالسیمین بهبود یافته است
ادهمی در پاسخ به سوال بورس نیوز مبنی بر چگونگی بحث واگذاری معدن انگوران به شرکت توسعه معادن روی ( بخش خصوصی) گفت: بحث واگذاری معدن انگوران همچنان همانند گذشته نا مشخص بوده و هم اکنون چشم انداز مثبتی برای واگذاری این معدن به شرکت توسعه معادن روی وجود ندارد.
رییس هیات مدیره شرکت ملی سرب و روی ایران در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تعدیل منفی شرکت سرب و روی که به صورت کامل ارایه و اعمال خواهد شد این شرکت دیگر تعدیل منفی نخواهد داشت و امیدواریم با توجه به فعالیت های مدیران این شرکت در آینده با افزایش قیمت سهام و رشد EPS همراه شود.
