بورس‌نیوز(بورس‌خبر)، قدیمی ترین پایگاه خبری بازار سرمایه ایران

      
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۸۶ - ۰۹:۵۹

همشهری آنلاین:عرضه سهام 4شركت تا پايان سال

کد خبر : ۱۱۸۵۶
عرضه سهام 4شركت تا پايان سال

برنامه‌هاي بورس تهران براي عرضه سهام دولتي تا پايان سال جاري اعلام شد

براساس آخرين اطلاعات دريافتي، شركت بورس اوراق بهادار تهران در تلاش است تا پايان سال جاري زمينه عرضه سهام 4شركت را در بورس تهران فراهم كند.

علي رحماني مدير عامل شركت بورس اوراق بهادار ضمن اعلام اين خبر افزود: تلاش ما اين است تا انتهاي امسال سهام 4شركت پالايشگاه اصفهان، بيمه البرز، كشتيراني جمهوري اسلامي و سيمان آبيك را در بورس عرضه كنيم.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا تا انتهاي امسال سهام بانك ملت در بورس عرضه خواهد شد يا خير؟ گفت: اين موضوع بستگي به طي مراحل كاري بانك ملت دارد. چنانچه براساس روال كاري صورت‌هاي مالي اين بانك به تصويب برسد، سهام اين شركت در بورس عرضه مي‌شود.

رحماني همچنين درباره عرضه سهام بانك صادرات در بورس گفت: سهام بانك صادرات به صورت هلدينگ در بورس عرضه مي‌شود.

مدير عامل شركت بورس با اشاره به موانع عرضه سهام بانك‌ها در بورس تهران گفت: مهمترين مانع بر سر عرضه سهام بانك‌ها در بورس موضوع تعهدات بازنشستگي بانك‌ها و تعهدات بانك‌ها به كاركنانشان در مورد بازنشستگي است.

وي تاكيد كرد: در همين رابطه نامه‌اي را به مدير عامل سازمان خصوصي سازي ارسال كرده‌ام تا تكليف تعهدهاي بازنشستگي بانك‌ها مشخص شود.

رحماني تصريح كرد: اين تعهدات بايد از بانك‌ها منفك شود و به دولت منتقل شود و دولت مسائل مربوط به بازنشستگي كاركنان بانك‌ها را روشن كند.

وي خاطر نشان كرد: ايده اصلي اين است كه اين تعهدات بازنشستگي به تامين اجتماعي صندوق بازنشستگي كشوري يا يك نماد دولتي واگذار شود تا پس از واگذاري بانك‌ها مشكلي به وجود نيايد.

به گفته مدير عامل شركت بورس در حال حاضر موضوع تعهدات بازنشستگي بانك‌ها مهمترين مانع واگذاري بانك‌هاست و تا تكليف آنها روشن نشود سهام بانك‌ها قابل واگذاري در بورس نيستند.

اشتراک گذاری :
گزارش خطا
ارسال نظر